perjantaina, kesäkuuta 04, 2010

KYH 4

Tänään istuin aamupäivän autossa, kun kävimme esikoisen kevätjuhlissa. Samalla tuli aloitettua KesäYön Hullutus nro 4: Eli sukanvartta, naisten kokoa, omaan jalkaan ajateltua. Marelolta sain joskus arpajaisvoittona tämmöistä saksalaista sukkalankaa, joka nyt tuntuu sopivan kesäiseltä neulottavalta, vai mitä?

Samalla tuli kokeiltua tuo autossa neulominenkin. Minä kun olen herkkä matkapahoinvoinnille, mutta sukan neulominen on näemmä riittävän simppeliä puuhaa (ei tarvitse katsella koko ajan käsiään) sujuakseen ihan mukavasti ja ilman oksetuksen pelkoa :).
Sukan malli on GarnStudion malli nro FA-086.
Nyt kiusaa alkava kesäflunssa, minua ja pikkuneitiä, ei voi mittään :(. Isäntäkin arveli, että hän taitaa potea muutakin kuin tavallista allergiaa ja toiseksi vanhin poikamme on ollut viikon sairaana. Onneksi koulusta ei ole enää jäljellä kuin todistusten jako, ja sitten lapsosilla alkaa ihana vapaus! Minä niin nautin heidän puolestaan, minullahan tämä vapaus on ihan jokapäiväinen ilo :).
Ja hei, ei tämä KesäYön Hullutus joka päivä aloitettavine käsitöineen niin vakavaa ole, meinaan ehtiä, minkä ehdin, ihan omaan tahtiin. En kehitä stressiä tästä sen kummemmin kuin mistään muustakaan, ei sydänvaivaisen parane (eikä se muillekaan hyvää tee ;)). On ihan hyvä, että on näitä tempauksia aina, niin tulee saatua aikaiseksi vähän jotain, tämmöisen oloneuvoksenkin.

Ei kommentteja: