tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Ah auvoa :)!

Veljet, kun saikin posteljooni kantaa tänään selkä vääränä taravata meidän lootaan. (Tai ei vaiskaan, hän kulkeepi autolla.)

Ensin lähdetään pyykille:
Meillähän meni Marin kanssa tämä yksityisvaihto, kun laitoin hänelle tuossa kevään mittaan Sibelius-postia. Tänään tuli Marilta minulle niin mahtava postisäkki/pyykkipussi, että oksat pois :D. (Se säkkiassosiaatio tuli tuosta jännästä kiinnitysmekanismista, josta hiukka tuonnempana.)
Osoitekylki onpi kuorella tämmöinen: Ihana, teemaan sopiva kangas ja herkullisen väriset merkit ja pistot. Ja hienosti käytetty mielikuvitusta niin kirjaimien asettelussa kuin postimerkkien "ripustamisessakin".
Ja kuinka nätti tuo avautuvan puolen aurinkoinen pyykkipäivä pääskysineen kaikkineen, ja pitsikin on niin upea:
Lintujahan on vielä tuolla pitsin alla piilossakin, ja allaolevasta kuvasta hoksaat ehkä tuon mainitsemani kiinnitysmekanismin:
Eli nyöri on pujotettu pitsin reikiin, ja se kiinnittää kuoren keskeltä. Kulmissa on nappien alla nepparit.
Ja voi pojat, mimmoinen sisältö oli kuoressa: Miten ihmeessä tuo kaikki mahtui kuoreen?! Kaksi ihanaa pyykkinarupistelymallia (tai no, toinen taitaa esittää joulusukkatyyppistä ripustusta, mutta sama henki kumminkin), raikasta pyykkinarukangasta, kaunis klassikkokortti pyykkipäiväaiheella, erilaisia koristepyykkipoikia ja pussillinen ihania, ompeluaiheisia koristenappeja. Ja tietysti tyylikäs pistelty kukkakortti.
EDIT: Sen siitä saa, kun kiireellä ja innoissaan häärii. Häpeäkseni tunnustan, etten ensin huomannut ollenkaan, että kankaita olikin paketissa kaksin kappalein. Tuon sukkakankaan alla oli tämmöinen vintagekangas: Oli vielä niin ovelasti ihan saman sävyinen, etten huomannut mitään. Näistähän voisi tehdä jonkun tilkkutyön, kun värit ja aihe näin hyvin matsaa :). No, kuten tuossa Marille totesin, kiva, että yllätyksiä riittää vielä tälle iltapäivällekin :D. Nyt nimittäin vasta ehdin oikein kunnolla tutustua saaminkeihini, kun on päivän velvoitteet (pyykki, tiski, koiralenkki, ruoka) suoritettu :).
Aivan uskomattoman ihana, kaunis, raikas lähetys. Toivottavasti kuvia klikkailemalla saa niitä sen verran suurennettua, että pimeästä kuvauspäivästä huolimatta asioista saa selvän. Voi Mari, en osaa kyllin kiittää!

Ja lisää kaunista pistelypostia:
Niinkuin tavallista, postit tulevat ryppäinä, joten niiden julkaiseminen syö toiselta julkaisulta tehoa, mutta haluan julkaista heti tuoreeltaan nämä molemmat, ihanat vaihdot.
Keväisen/kesäisen biscornuvaihtopostin sain Sarilta. Voi, miten kauniin raikas ja kesäinen värimaailma - ja perhosethan sulattavat aina sydämen:
Ja ohho, Sari oli laittanut lisukkeitakin mukaan: tismalleen yhteensopivaa perhoskangasta ja virkatun perhosen! Sydämellinen kiitos, Sari! Tästä tuli ihan perhosenkeveä olo :)!

Tässä minun tekemäni biscornu - ja kortti - Mustikalle:
Ja vielä kun kerron, että tuli Violariumin tilauskin:
Niin voitte kuvitella, että minä täällä onnellisena piipittelen postieni keskellä ja ihmettelen kaikkea kaunista, mitä päivä on mukanaan tuonut :).
(Violariumilta tulleesta postista en kertakaikkiaan kehtaa näyttää muuta kuin nuo lehdet ja mallit. Kerrottakoon, että tuli sieltä lankoja, nauhoja ja kankaita kans, aika tuhti satsi taas...)

Ja just nyt kun rupesi aurinkokin paistamaan, niin joskohan tänäänkin tarkenisi hiukka ulos käsitöitä tekemään. Toppatakkiin kietoutuneena vielä, kun meidän piha on hyvin avoin ja tuulinen...

14 kommenttia:

Minna kirjoitti...

OI, että mitä ihanuuksia, ei voi muuta kuin *huokaista* syvään ja ihastella :)

Katri kirjoitti...

Oih, kuinka upea kirjekuori(pussi) ja sisältö myös, hienosti teemassa!

Ja aivan hirmuisen kevätkesäinen biscornu lisukkeineen!

Mari kirjoitti...

Siellä on toinenkin pyykkiaiheinen kangas paketissa, tuon sukkakankaan sisällä... :)

Mari kirjoitti...

Niin ja aivan ihania nuo molemmat biscornut, miten voi ollakin noin kauniit värit sekä saamassasi että tekemässäsi! :)

Mari kirjoitti...

Heh, se olikin tarkoituksella laitettu sulle vähän piiloon... ;) Itse asiassa ne kankaat oli pakattu tuolleen sisäkkäin siellä, mistä ne ostin, ja kun itsekin hain sitä kangaspakettia viime viikolla postista, niin tuli melkein paniikki, että apua missä se yks kangas on, kunnes huomasin, että se oli siellä toisen sisällä. Ja kun niissä meni taitokset valmiiksi, niin ajattelin laittaa ne sinun pakettiisi samalla tavalla, vaikka melkein arvasin että näin siinä voi käydä. ;)

Kankaat ovat lentäneet tuhkapilviä uhmaten Australiasta saakka http://www.theozmaterialgirls.com/ Aika monesta nettikaupasta kyllä sain haeskella, että löytyi pyykkikankaita, jotka eivät olleet "out of stock" - yksi paikka jossain jenkeissä olisi ollut aivan ihana, siellä oli pyykkinarukankaita vaikka millä mitalla, mutta mitään ei ollut varastossa... Voin laittaa sulle vaikka linkin jossain vaiheessa, jos enää löydän mikä se paikka oli, ja jos siellä nyt on enää mitään niistä ihanista kankaista jäljellä.

Mari kirjoitti...

Oi oi, mikä potipäivä sulla ollut, ihanuuksia kaikki kerrassaan.

Mutta niinpäs oli mullakin ihana postipäivä :). Kiitos ihan mahdottoman paljon kauniista laventelipistelystä ja kankaasta. Tykkään tosi paljon, on niin mulle sopiva.

Neili kirjoitti...

Täällä jatketaan postiesi ihastelua!

Postia on kiva saada ja melkein yhtä kiva lähettää. Minä tein puolestani paketteja tänään.

Eila kirjoitti...

Voi hitsi miten ihania paketteja!
Tuo Marin pyykkiteema on kyllä yliveto, ihan kateeksi meinaa käymään...:)

Leena kirjoitti...

Wau,ompas ollut mahtava postipäivä :)

Tintin kirjoitti...

Ihanaa postia olet saanut!
Nuo neulatyynyt (en muista sitä sivistyneempää nimeä) ovat vallan ihastuttavia.

Tintin kirjoitti...

Vai oliko ne neulatyynyjä?
nim. sivistymätön

Srinity kirjoitti...

Voi miten hieno kuori! Ja on tosiaan isompi sisältä kuin miltä ulospäin näyttää kun on kaikki nuo kivat jutut mahtuneet sisälle! :) Ja kauniita ovat biscornutkin, sekä saamasi että lähettämäsi.

Mari kirjoitti...

No niin, piti käydä töissä välillä, niin en ehtinyt etsiä sinulle sitä linkkiä, missä on aivan ihania kankaita. Paikka on: http://www.jandofabrics.com/

Tuolta kun klikkaa vasemmalta "Novelty Fabrics" ja siitä jaksaa plärätä lisää alakategorioita, niin löytyy Women's Accessories Fabric, jonne suora linkki on luultavasti tämä: http://www.jandofabrics.com/products.asp?id=78

Siellä vaan on kaikki ihanimmat kankaat ja just ne pyykkinarujutut edelleen "out of stock"... Mutta tuolla on varmasti paljon muitakin kankaita muissa kategorioissa, joista saattaisit tykätä, retroa ja vintagea ja apinoita ja pandoja. ;) Eli ei kun surffaamaan! ;)

(onko kauhea synti houkutella pappia nettiostoksille? ;) )

Ulla kirjoitti...

Jos olet itse taitava pistelijä,niin kyllä on ystäväsikin.Ihania töitä!