perjantaina, huhtikuuta 09, 2010

Hamonen

Lämpimät kiitokset pistelemäni kirjekuoren saamista kehuista; kyllä lämmitti :D.

Aamulla pengoin vaatekaappiani toiveikkaana löytääkseni muuta kuin ruskeaa ja mustaa päällepantavaa, kevään kunniaksi.
Löysin ompelemani liivihameen, jota en ole käyttänyt ikinä, vaikka se on ollut komerossani jo varmaan -90-luvulta asti! Nytpä siis näette, että tänään se on päällä: Minkähän ihmeen takia olen tätä vieroksunut? Isot taskut ja kaikki! Taskut ovat elolle tuikitärkeät, sillä niissä kulkevat avaimet, puhelin, puhtaat nenäliinat, silmiin osuneet ja nurkista kerätyt kierrätettävät askartelu- ja käsityötarpeet, pienet sakset pienessä saksikotelossa, ja vaikka mitä :D!
Mukava löytää edullisesti päällepantavaa, vai mitä? Ja tästä sen taas näkee, että ei niin turhaa tavaraa olekaan, etteikö sitä joskus tarvitsisi... (Siinä sanonnassa taidettiin kyllä mainita joku aikamääre, mutta ei nyt olla turhantarkkoja.)

3 kommenttia:

Marelo kirjoitti...

Kiitos ristipistovaihdostasi. Se tuli tänään ja nyt minäkin sain sitten tuollaisen neulavihon itselleni ( meinasin kirjoittaa naula) :)

Katri kirjoitti...

Vaatekaapista tekee joskus yllättäviä löytöjä :-) Minulla on ollut monet vuodet satunnaisessa kotikäytössä yksi ja sama joskus ammoisina aikoina neulomani ah niin ihana villapaita. Viime talvena sille oli jo enemmänkin käyttöä.

Lopputalvesta tein yllättävän löydön vaatehuoneesta, löysin kaksi muutakin villapaitaa. Toinen oli tosi kauan sitten tehty, toinen ehkä vain kymmenisen vuotta sitten... :-) En tiedä miksi olen niitä hyljeksinyt (ovat kuitenkin aina muutoissa kulkeneet mukana), mutta nyt se vanhempi niistä on ollut myös ahkerassa kotikäytössä, se uudempi odottaa vähän "parempaa" käyttöä.

Ritu kirjoitti...

Tosi kiva keväinen hame ja taskut tietysti ihan tärkein juttu. Mullakin on kaapeissa käyttämättömiä ERI KOKOISIA vaatteita. Sit kun laihdun 10, 20 tai 30 kg, aina löytyy päällepantavaa :)Kannattaa säästää, jos vain saa kaiken jonnekin sullottua.