keskiviikkona, maaliskuuta 10, 2010

Olen potenut viimepäivät kertakaikkiaan kaatoflunssaa - eilen petiin asti. Onneksi Panadol vei kuumeen. Esikoinen kun on nyt talvilomalla ja hänelle täytyy pitää seuraa. (Asiasta tietämättömille kerrottakoon, että syvästi autistinen heppu ei itsekseen pärjäile, vaikka 18 v. onkin.)
Paljon eivät siis ole käsityöt tässä potiessa edistyneet, mutta viikonloppuna aloittamani virkkauksen sain tänään pingotusvaiheeseen: Tämä Blessed Mother Prayer Shawl -malli jäi niin takaraivooni pyörimään heti, kun sen näin, että piti se virkata, vaikka käyttötarkoitusta en vielä ole päättänyt. Kyllähän tämä hartiahuiviksikin kävisi. Tai vaikka verhokapaksi.
Pitkät hapsut tähän vielä suunnittelin tekeväni.
Lanka on vähän erikoisen väristä, tuommoista lohenpunaista merseroitua virkkuulankaa. Merkistä ei ole mitään hajua, sillä olen nämä pari kerää ostanut jo kauan sitten (jostain alennusmyynnistä varmaan), ja etiketit ovat irronneet aikapäiviä sitten.
Tämä on menossa Lankahamstereihin kuivuttuaan ja saatuaan hupsut hapsut helmaan.

7 kommenttia:

marelo kirjoitti...

onko sulle tullut kuori tuota ristipistoarvontaa varten?

Lumiruusu kirjoitti...

Onpas upea työ!
Jos et olisi kertonut ,en olis edes tajunnut että tuo on virkattu(en osaa virkata enkä kutoa joten ymmärrykseni on näissä töissä enemmän kuin rajallinen:D
Sopisi tosiaan myös johonkin ikkunaan niin että kuva tulisi
hyvin esiin valoa vasten..

Katri kirjoitti...

Onpa kaunis ja erilainen malli! Se tosiaan pääsisi varmaan parhaisen esiin ikkunassa, mutta varmasti toimii myös huivina.

Mari kirjoitti...

Vau mikä huivi! :) Toivottavasti flunssa pian tokenee!

Neili kirjoitti...

Erilainen malli, mutta kaunis.

Ritu kirjoitti...

IHANA MALLI !!!! Verhokapaksi minä tuon laittaisin, jos sopiva ikkuna vaan on.

Ninnu kirjoitti...

Kaunis