torstaina, maaliskuuta 11, 2010

Ihan täytyy palata tuota puikkobroblematiikkaa analysoimaan vielä, kun sain runsaasti hyviä neuvoja viime postauksen kommenteissa: kiitos niistä :).

Pitäisiköhän niitä pitsipuikkoja sitten tilata jostain nettikaupasta? Meillä kun ei tässä lähellä (lue: Nokialla/Ylöjärvellä) ole muuta puikkokauppaa kuin VapaaValinta, ja siellä on ollut perinteisesti noita perusmalleja vaan.

Toisekseen: En tykkää yhtään bambupuikoista. Käytän niitä ainoastaan "pakon edessä", kun ei muita varastoista löydy. Joku kumman henkilökohtainen antipatia siinä on. Taitaa johtua siitä, etteivät paina tarpeeksi :D! Tykkään siitä, kun tunnen puikot käsissäni kunnolla. Nuo harmaat tuntuvat käsissä hyviltä. Jos siis olisivat sitten vielä teräviä...

Ja, tosiaan: Pyöröpuikkoja käyttelisin aina, kun mahdollista. En sitten kolisuttaisi kiikkustuoliani - enkä olisi vaaraksi lähelle tuleville lapsille/aviomiehelle/koiralle :D. Tuntuu myös mukavalta, kun pyöröpuikoissa työ ohjautuu keskellepäin, eikä puikon päihin sivuille, kuten pitkissä puikoissa.

Ja mieluiten neulon ohuilla puikoilla, ohuesta langasta. Mutta kun nuo paksut, nätit langat ovat niin houkuttelevasti kaupoissa tarjolla, ja niille on suunniteltu kaikkia kivoja ohjeitakin, niin olen joutunut vähitellen nöyrtymään ja taipumaan mieltymyksissäni :).

No, nämä nyt ovat näitä joutenpäitenpohdintoja. Kohta tuo huivi on valmis, ja sitten ongelma on todennäköisesti hetken pois päiväjärjestyksestä :D.

1 kommentti:

Nunt kirjoitti...

Addi Lace -puikkoja, joissa on terävä kärki ja vähän "tahmea" pinnoite, voi Suomesta tilata ainakin Vuorelmalta ja Titityyltä. Muualtakin löytynee.

Ulkomualmalta löytyy sitten esim. vaikka rakkaasta naapurimaasta Garnkorgenilta, josta olen itse tilaillut paljonkin juuri puikkoja, kun postikulut ovat kohtuulliset. Sieltä löytyy myös normi-Addeja, joissa on vähemmän terävä kärki ja luistavampi pinnoite.