tiistaina, helmikuuta 09, 2010

Susihukkanen valmistui viimeviikolla, ja hyppää kehyksiin ensi viikolla:Meidän pikkuneiti oli sitä mieltä, että pilasin koko työn, kun tein noita lumihiutaleita (solmupistoja) - ihan ohjeen mukaan! - suden päälle. No, tehty, mikä tehty, vaikka minustakin ne näyttivät ensin finneiltä :D. Toisaalta valkoiset täplät voisi nähdä työn ilmettä kirkastavinakin?
Ja sitten hyvä päätös:
Päätin ottaa itseäni taas niskasta kiinni, ja tarttua Merliniin. Miltei tähän asti pistelin sen noin kuukaudessa, vuosi sitten, ja sitten inspiraatio tyssäsi kuin seinään:
Nyt kaivoin taas työn esiin ja olen tehnyt muutaman piston. Eihän tuosta niin paljon puutu, kun taustaa ei pistellä ollenkaan, mutta kun tosi moniväristä mallia on tavattoman vaikea seurata näillä valaistuksilla. (Ei ole tullut hommattua päivänvalolamppua tms.) Ja silmätkin ovat alkaneet käydä keski-ikäisiksi, eli ikänäkö vaivaa.
No, pistelen Merliniä päiväseltään, milloin ehdin, ja teen illalla sitten jotain muuta. Pääasia on kai pitää työ esillä, että tulee tartuttua siihen. Nolo sitä olisi enää keskeneräiseksikään jättää...

10 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Hieno susi! Tsemppiä Merliniin, on aina mukava kun saa jonkun pitkään ufoutuneen työn kaivettua esille... :)

Katri kirjoitti...

Komea hukka lumihiutaleineen kaikkineen!

Tsemmpiä Merlinin kanssa.

Villiviini kirjoitti...

Minustakin lumihiutaleet sopivat oikein hyvin susi Hukkasen naamalle. Hieno työ!

Suopursu kirjoitti...

Komea susi!

Matleena kirjoitti...

Enpä ensin edes hoksannut niitä lumihiutaleita. Luettuani tekstin ja pikkuneidin mielipiteen katsoin työtä uudestaan ja nythän ne lumihiutaleet hyppäävät sieltä silmille! ;DD Joten olen hiukan pikkuneidin kannalla, mutta ei tuo työ kyllä pilalla ole hiutaleiden takia, mutta, mutta... Siis minusta olisi parempi ilman niitä. ;)

Merliniä minäkin odottelen valmiiksi! Toivon aurinkoisia päiviä sinne teille! ;D

Amalia kirjoitti...

En nyt missään tapauksessa haluu lannistaa sua, mutta minäkin olen pikkuneidin kannalla. Muuten tosi kaunis taulu. Suden ovat niin upeita eläimiä.

Mari kirjoitti...

Vau, tuo susihan valmistui tosi äkkiä! :) Ja ihan ensisilmäyksellä ennen kuin olin tekstiäkään lukenut, pistin merkille, että nuo lumihiutaleet ovat ihan parasta koko työssä! :)

niina kirjoitti...

Kyllä on komea susihukka kelpaa sekä hiutaleiden kanssa että ilman. Onnea Merlin työn pistelyyn. Toivottavasti saamme sitäkin käydä täällä ihailemassa:)

Ninnu kirjoitti...

Upea susityö!
Susi on hieno eläin. Meilläkin päin kuulemma liikkuu kolme sellaista. Itse en ole nähnyt.

Tsemppiä myös minunkin puolestani Merlinin kanssa. Siinä on hienon hehkuvat värit.

intsu kirjoitti...

Oih miten hieno susi lumihiutaleitten keskellä! Kyllä jokainen näkee heti,että ne ovat lumihiutaleita,eikä mitään finnejä:D Todella kaunis työ ja a`vot kun se pääsee kehyksiin!