keskiviikkona, helmikuuta 03, 2010

Kuvahaaste

Ninnulta tuli haaste seuraavilla säännöillä:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Ohjeita seuraillen löytyi kuva tekemästäni ATC-kortista:Ja sitten sitä selitystä:

Aloin harrastaa ATC-korttien tekoa joskus pari vuotta sitten, kun löysin askarteluvaihdot. On mukava tehdä tuommoisia pieniä, pelikorttikokoisia askarteluita. Pieni pinta on yllättävän haastava rakentaa ja tämmöinen keräilykohde on suht'koht' helppo säilyttää.

Ylläolevan kortin nimi taisi olla "Vanhassa kirkkopuistossa", ja se on koottu neljästä lehtileikkeestä ja askartelupaperista. Tehosteena on vähän tussiväritystä. Vaikka kortissa on teknisiä puutteita, mielestäni siinä on vanhanajan kesän lämpöä, kumminkin :).

On nyt pikkasen kiire, joten en tällä erää jatka haastetta. Jos muistaisin, niin myöhemmin voisi...

Kiirus syntyypi siitä, että Nokialla alkaa kanssa "Läskillä lukutaitoa" -kampanja, ja meikäläinen suunnistaapi pianaikaa srk-keskukseen punnittavaksi. En kyllä lupaa mitään, mutta painonpudotusvaraa olisi näin kotikonstein arvioiden n. 15 kg, joten kyllä sillä nepalilaista opettajankoulutusta saisi makseltua, jos onnistuisi...

2 kommenttia:

Srinity kirjoitti...

Törmäsin kivaan ilmaiseen ristipistomalliin blogeja lukiessani ja se on niiiin sinulle passaava että ajattelin laittaa sinullekin linkin. On nimittäin pyykkinarumalli. ;)
http://bdcouture.over-blog.com/article-33402567.html

Ninnu kirjoitti...

Kiva, että otit haasteen vastaan! :-) Tuo atc-kortti on hieno. Pidän sen tunnelmasta.