tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Olipas hauska juttu!

Tämä nimittäin:
Cross Stitch Gold lupasi tuossa taannoin julkaista lumiukkolahjasukkani lehtensä nrossa 73. Nyt kuulemma lehti on Englannissa julkaistu, ja minä sain tänään "avustajapalkkiona" tämän ristipistokitin: Ja onkin ehdottoman mieleinen tämä!
Olen tuon sarjan kaupunkimiljöökuvia ihastellut, vaan enpä ole itselleni hankkinut. (Lähinnä syystä, että minun olisi paras olla hankkimatta vähään aikaan itseä varten yhtään pistelykittiä. On sen verran laaja varasto jo...)
No, nytpäs sitten sain tämmöisen, ah auvoa!
Kuvasta tulee aika kookas (taisi olla 21x55 cm), ja paketti sisälsikin 20 sivua ruutumallia ja 51 eri pistelysävyä. Että kyllä puuhaa piisaa! Tämmöinen merenrantamaisema on aika ihana kesäkäsityö... Ja tämmöiselle pitkämäiselle ja "sisustuksellisen väriselle" työlle on meillä useampi sijoituspaikka - sitten joskus...

Tosi kiva ylläri tämmöinen, joka tapauksessa. Eli kannattaa tarjota töistään kuvia lehtiin!

10 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Onnittelut! Hieno juttu tollanen ylläri.

Virpi kirjoitti...

Wow! Mahtava palkinto. Minä en kyllä ole saanut muuta kuin sen lehden missä juttu on julkaistu, enkä aina sitäkään =(. Oletkohan jossain star letter tms. suosikkiosiossa? Minäkin lähetin tuosta Gold-lehdestä tekemästäni susitaulusta kuvatusta sinne, mutta ei oo mitään kuulunut...

Katri kirjoitti...

Hieno juttu, ja mukavan palkkion sait, kiva malli! Täytyykin pitää silmällä milloin tuo lehti näihin maisemiin ennättää... :-)

Ninnu kirjoitti...

Super ihana juttu!! Toivottavasti saan käsiini ao. lehden. Onnea kovasti! Tuo Harbour Town näyttää kivalta.

Ninnu kirjoitti...

Ai niin... meinasin unohtaa asiani :). Blogissani on haaste sinulle.

Pike kirjoitti...

Waude, mahtava palkinto!

Sini Helmi kirjoitti...

Hieno palkinto, siinä riittää pisteltävää...
Mainitsit tuossa alempana teidän pistelijöiden torstai-tempauksista ja sen yhteydessä tuosta ristipistoilijoiden yhteisblogista, kiinnostus heräsi! Onko tuo blogi suljettu, vai pääseekö sitä katsomaan? Mikä lienee osoite?

Minulla on tuolla odottamassa "muutama" pistely ja tuo kerran viikossa tekeminen on hyvä idea!

Matleena kirjoitti...

Onnittelut minultakin upean palkinnon -vai olisiko paremminkin palkkio- johdosta! :) Nyt vain sitten jäädään odottamaan valmista työtä näytille. Paljon siinä on kyllä pisteltävää.

Minna kirjoitti...

Onnittelut ja kyllä tuolla MP. on aivan ihanat värit noissa malleissaan, IHANA!!

jaana kirjoitti...

VAU! Ihana juttu!