sunnuntaina, tammikuuta 31, 2010

Kiitos "ajotsemppailuista" :). Kyllähän minä siihen autonrattiin sitten uskaltaudun, jos pakko on. Emme me täältä maalta ainakaan hevillä mihinkään muuta. Itse asiassa olemme lapsille jo tähdentäneet, että kuoltuamme meidät pitää tuhkata ja tuhat haudata tuonne meidän talontakaiseen pikkumetsikköön. Me emme siis ole täältä suunnitelleet lähtevämme edes jalat edellä ;D. (Tai jos lähdetään, vaikka vanhainkotiin, niin takaisin haluamme palata, sitten loppujen lopuksi...)

Toisaalta lähiöt kasvavat tänne suuntaan kovaa vauhtia; olemme sen verran lähellä Tamperetta kumminkin. Mutta julkista liikennettä täällä ei tosiaan ole, ei minkäänlaista, ja se on kyllä mielestäni aika outoa.
Asiointitaksiinhan täällä saa kyllä kyydin tilata kerran viikossa, mutta ei sen varassa taida kukaan pärjätä. Muutama iäkkäämpi henkilö siinä on vakiasiakkaina, muuta heilläkin asuu autollisia omaisia tässä lähettyvillä, eli pääsevät kyllä muillakin konsteilla asiointireissuilleen.

Asiasta toiseen:
Sillointällöin joku aina kyselee, että mikä on "Ristipistomaraton". Se on ristipistoilijoiden yhteisblogin "tapahtuma", eli torstaisin hän, ken haluaapi, voi pistellä n. klo 18-22, ja sitten katsotaan, kuinka kukin on työssään edistynyt.
Hyvä tapa pitää pistelyt koko ajan työn alla! Sisäinen kello vaatii jo torstaisin tarttumaan pistelytyöhön.

1 kommentti:

Ninnu kirjoitti...

Minullakin on kortti, mutta en suostu ajamaan juuri koskaan. Näin epävarma kuski aiheuttaisi vain vaaratilanteita...
Kun muutimme kaupungista maalle, oli hiukan totuttelemista, että niitä linjureita kulkee tunnin tai kolmen välein eikä 10 minuutin, kuten Helsingissä.. :-) Lähimmälle seisakkeellekin on jonkin verran matkaa. Mutta takaisin en muuttaisi. Helsinki on ihana, mutta maaseutu vielä ihanampi :-).

Täytyisikin joskus osallistua 'epävirallisesti' tuohon ristipistelymaratoniin.