tiistaina, tammikuuta 12, 2010

Jopas nyt jotakin!

Kun Kusti polki vieläkin minulle synttärilahjan :D! Kaunis kortti (klikkaa kuvaa, niin näet tarkemmin) ja paketti: (Lahjapaperi menee visuun säästöön askarteluja varten.) Hmm, pakettia tunnustellen vaikuttaa kirjalta...:
:D! Tätä juuri kaipasinkin; kiitos, Ritu, yllätyksestä :D! Tykkään kovasti niistä postikorteista, joissa on tuon sarjan piirroksia ja aforismeja, joten tämä kirja on ihan paikallaan. Itse asiassa en ole ennen pannutkaan merkille, että näitä on myös kirjoina julkaistu (takakannesta luin, että melkoinen määrä.) Sopivaa iltalukemista, leppoisaa kansanperinnettä :)!
Nyt taitaa tulla kaikesta isä mieleen, kun olen miettinyt siunauspuhetta hänen hautajaisiinsa, ja sitä myöten "keskustellut" mielessäni isän kanssa aika tavalla.
Isä oli semmoinen kansanperinteen ylläpitäjä kanssa, monien muiden kiinnostuksenkohteidensa lisäksi... Mutta taidankin tehdä siitä eri postauksen tänne!

1 kommentti:

Ritu kirjoitti...

Ajattelinkin, että nyt voisit tarvita sellaista lukemista, joka vähän rentouttaisi ja veisi ajatuksiasi ihan hupijuttuihin. Mä olin yhteen aikaan ihan Hörölä-fani, ne kortit ovat niin hyväntuulisia.