keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

Pssst...

Luulin jo, etten anna isännälle minkäänlaista isänpäivälahjaa. No, eihän hän minun isäni ole, joten... Mutta tänään postilaatikkoon kotiutuneen Cross Stitch Collectionin sivuilla oli sen verran makee värssy, että pistelenpä sen isännälle vielä: Ainakin pääsin tänään hyvään alkuun. Saa sitten nähdä, antaako tänään pistetty sikainfluenssapiikki jotain oireita, eli pystynkö pistelemään nopsakasti (ja salaa, eli isännän töissä ollessa) loppuun asti.
Sain pistoksen 4 tuntia sitten, ja ainakaan vielä ei tunnu mitenkään erityisemmältä. Joka tapauksessa olen iloinen, että sain piikin, sanovat rokotuksen vastustajat mitä tahansa.

Tuo lehden kannessakin näkyvä joulupukki on muuten mielettömän houkuttelevan näköinen. Mutta minullahan on edelleen samantyylinen Merlin kesken (jäi joskus kevättalvella...), joten eipäs haaveilla tuommoisia, pois se minusta :D.

3 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Suloinen pistely näyttää olevan tulossa :-)

Nunt kirjoitti...

Hah, ihan loistava tuo :D

Mari kirjoitti...

Hauska pistely! :)

Minä menen possupiikille ylihuomenna, ja kovasti lasken öitä siihen... Mieluummin kestän vaikka pienet sivuvaikutukset (jos sellaisia on tullakseen) kuin makaan teholla itse taudin kourissa. :( Kun on riskiryhmää, niin ei paljon tarvitse edes miettiä ottaisiko rokotteen vaiko eikö.