keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

Mehän maalasimme tuossa taannoin olkkarin seinät vaaleanpunertavan ruskeiksi (olisikohan se puuterin sävy), ja kun meidän huushollissa on tämmöinen tupakeittiön tapainen, niin olkkarin viereinen keittiöhän rupesi heti huutamaan uutta maalia pintaansa myös.

Eilenillalla ruvettiin hommiin. Aamulla oli hiukka ankeaa nousta kokkailemaan lapsille aamupalaa tämännäköiseen kyökkiin:
Mutta nythän tuohon saa vetäistä jo toisen kerroksen, ja eiköhän loppuviikosta päästä taas laittamaan kalusteet paikoilleen, ja taulut seinään.

Vähän ruskehtavamman sävyn valitsimme kuin olkkarissa, ja yllättäen värit näyttävät vierekkäin lähes samalta. Mutta sehän on ok, ei ole kirjava ainakaan. Niinpä saa sinivalkoinen keittiömme lämpimämmän sävyn pintaansa.

Tuo Sukkasatokin sitten loppui, kun kuukausi vaihtui. Enpä viitsinyt neuloa kuin kuudet sukat. Isompi sukkapaine purkautui syyskuun puolella, ja lokakuussa en muistaakseni neulonut sukan sukkaa... Mutta joskus myöhemmin sitten lisää. Nyt vain paikkaillaan näitä vanhoja:
("Pyykkinarufriikin" oli pakko näpsäistä tämmöinen sukkakuva aamulla :D.)

Ei kommentteja: