torstaina, elokuuta 27, 2009

Parit piffit

EDIT: Piti kuvaamani noita ristipistolehtiostoksia taas, mutta pöh, ei millään ehdi!
Niinpä päivitin ne suoraan luettelotäydennyksiksi tuonne Käsityökirjaston puolelle. Vaikka johan siellä alkaa olla niin paljon tavaraa, ettei toista toisesta erota :D.
Joka tapauksessa: Kirjokkaasta ostin DMC-Mango-kirjasen "Seaside", kun "sain halvalla".
Samalla tilasin Borduurbladetin numerot 20, 27, 31 ja 32 (kun 3:ssa niistä oli - kuinka ollakaan - geisha-malli, ja yhdessä niin kaunis joutsenpari, että vaikken ikuna niistä mitään tekisi, halusin katsella kuvia kumminkin :D). Sampler & Antique Needleworkin syysnumeron ostin myös, kun sitä on hauska lukea, vaikkei välttämättä siitäkään mitään toteuttaisi. No, osia joistakin malleista, ehkä, kuten ensi viikolla täälläkin näkyy ;). - Ja potkaisi onnikin samalla: olin Kirjokkaan 10000:s (tulikohan nyt oikea määrä nollia?) asiakas, ja sain yllärinä DMC:n vintageneulakotelon. Koskapa sain aikoinaan sellaisen myös vaihdossa, tämä taitaakin jatkaa meiltä matkaa...
Kivaa on kyllä silloin tällöin voittaa jotakin. Varsinkin näin, kun ei tiennyt mihinkään osallistuvansakaan :D!

Parit piffit on siis toimitettu perille. Nämä edellisen kierroksen. Tässä Eijalle menneet 2 virkkaamaani pikkuliinaa, kahviliinapakkaus ja omatekemä kortti: Ja tässä Marelon kummityttöselle, Ronjalle, lähettämäni pif, eli virkattu kilpikonna (kiva kuulla, että meni unikaveriksi :D), vähän kiltsuja, kirjaintarroja, blanco-palapeli omia askarteluita varten ja minun tekemä kortti:
Nyt pääsenkin tuhertelemaan seuraavan kierroksen lähetyksiä :D! - Tai ei sentään ihan vielä, kun arvauskilpailu on vielä vaiheessa...
Kiva, että arvaajia on riittänyt, ja vieläkin ehtii: taidan pitää arvauskilpailun auki elokuun loppuun saakka. Sen kummemmin en vielä kommentoi arvausten "oikeellisuutta"...
Sataa, joten on oikein hyvä ehtoopuoli, paitsi saunomiselle, myös pistelyille.
Tuli muutama uusi pistelylehtikin taas, että lukemistakin olisi. Kuvaan ne tännekin vaikka huomenna, jos muistan.
Romaanirintamalla sain Jaan Krossin Keisarin hullun luettua, ja siirryin Tsehovin novelleihin. Krossin kirja yllätti kyllä täysin. Olin ennakkoon arvellut jotenkin raskassoutuiseksi, mutta se oli kyllä loistava, mukaansatempaava ja ihmisläheinen romaani Viron historiasta! Keväällä tuli radiosta, Ylen ykköseltä, sarja (sarjat?) Venäjän ja Viron historiasta, ja se olikin aika hyvä pohja tuolle romaanille. En olisi muuten hoksannut esimerkiksi sitä, ettei Virossa ollut samanlaista itsenäisten talonpoikien luokkaa kuin Suomessa, vaan virolaiset olivat lähinnä maaorjien asemassa, kun tilallisilla oli - jos oikein ymmärsin/muistan? - saksalaistausta.

4 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Kauniit pikkuliinat olet virkannut. Minä luen nyt Sofi Oksasen Puhdistu. On aika rankka kirja. Kyllä hän oikeutusti sai sen Finlandiapalkinnon.

Virpi kirjoitti...

Kiitos vain vinkistä, että työni on CrossStitcherissä esillä. Vähän noloa, että molemmat kirjoitukset julkaisivat. Nuorimmainen piti sellaisen itkuvirren, kun vanhempi tyttäristä oli päässyt lehteen, että ajattelin kirjoittaa useamman jutun josko edes joku julkaistaisiin nuoremman tytön kuvan kanssa. No, näinhän siinä sitten kävi =)

intsu kirjoitti...

Kauniita pitsiliinasia. Sitten toi kilppari,voiko söpömpää olla.

marelo kirjoitti...

näytettäisiin olevan samassa ladossa keräämässä sukkia.