torstaina, elokuuta 06, 2009

"Ja lehdet putoo..."

... nimittäin postilaatikkoon ;D.
(Kohta joku ajattelee, että PuikkoPapin pään on helle pehmentänyt. Ja niin se varmaan onkin, mutta kyllä minulla aika kova pää entuudestaan olikin!)
Tempaisin nimittäin ja ostin ristipistokirjallisuutta aimo nipun.

Kesä on minulle ollut teinivuosista asti lukemiselle omistettua aikaa. Nyt aikuisena ei niin paljon enää voi lukuharrastukseen panostaa, koskapa on kotityöt, ja tuo perhekin huomiota kaipaa.
Mutta on sitä tänäkin kesänä luettu, dekkareita ja käsityölehtiä. Justiin sain Donna Leonin Kuoleman väärässä vaatteissa loppuun, ja sitten tuli ihan hirmuinen tarvis päästä lueskelemaan/katselemaan käsityölehtiä!
Aikani (useampana päivänä...) Violariumin sivuilla haikailtuani päätin ottaa ja ostaapläjähyttää oikein nipun kirjallisuutta. Tuleepahan samoilla postimaksuilla sitten.

Ekaksi tämä kirja, "Amitiés croisées": - ja Violariumista kylkiäisinä saatu, Kirsin suunnittelema, ristipistomalli. (Kirsi suunnittelee kivoja, simppeleitä ja moneen paikkaan sopivia malleja - suosittelen :).)

Ja sitten nippu (!) De fil en aiguille -lehtiä:
Mutta eipä edelleenkään unhoiteta kirjastolaitosta! Nämä ovat olleet jo pari viikkoa hyllyssä, mutta odottavat edelleen perusteellisempaa tutkailua:

Ja Tsehovin novelleita ynnä toinen kirja Donna Leonilta odotteli tänään kirjastoautossa minulle varattuna, eli lukemisharrastus jatkuu :).

Mutta eiköhän vain tässä pistelläkin! Syysvaihto on ihan kohta valmis. Tämäniltaisella pistelymaratonilla taidan siis panostaa bamburuovikkoon, että tulisi sitä näytettävääkin...

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Vau, mikä pino upeita pistelymalleja! Ne taannevat, että sinun pistelyintosi jatkuu jahka lukuinto hellittää hiukan. ;)

Tupuna kirjoitti...

Kyllä sulla malleja riittää tuosta pinosta. :)

Neili kirjoitti...

Minä onnistui ohittamaan lehtihyllyn ostamatta yhtään käsityölehteä. Ehkä asiaa auttoi se, ettei siinä ollut ristipistolehtiä....

Käsityöperhonen kirjoitti...

Hei! Olen lukenut blogiasi jo pidempään ja nyt saan aikaiseksi ensimmäistä kertaa kommentin. Sinulla on todella kiva blogi täynnä hienoja käsitöitä!

Olet onnistunut löytämään mielenkiintoisen näköisiä kirjoja + lehtiä. Minulla on ikuisena kiusauksena Amazonin kirjamaailma. Sitä kautta saa tilattua aivan uskomattoman upeita käsityökirjoja... Kirjakaupoista kiinnostavimmat saa Helsingistä Hobboksista, sinne ei tosin kannata mennä usein, koska siellä tulee usein vingutettua pankkikorttia hieman liikaa... ;-)

Raija kirjoitti...

Hei! Minäki vaihoin blogini tänne bloggeriin .Tervetuloa piipahtamaan