keskiviikkona, heinäkuuta 15, 2009

Pisteliästä

Pistin eilen Neilille ampparivaihdon menemään, ja tänään oli mennyt perille, joten arvaan sen julkaista. Neilin mukaan ovat hyväkäytöksisiä pimppareita nämä, eivätkä ole (toistaiseksi?) pistelleet yhtään :). Tässä koko lähettämäni vaihto (pari postikorttia, itse tehty tervehdyskortti, muistivihko, saksikoriste ja muutama koristenappi): Pistellyillä esineillä on luonnollisesti kääntöpuoli:
- Mutta epäilemättä tämä pistelemäni paraatipuoli on mielenkiintoisempi?:
Vasemmanpuoleinen malli on The Chart Shopin freebie, oikeanpuoleinen DMC Collection Floral Stitches -vihkosesta.

Marelolla on uusi, nalleaiheinen pistelyvaihto meneillään. Minultahän meni jo tähänkin vähän tuota nalleteemaa mukaan - liekö enteellistä, ikäänkuin? Joten piti sitten ilmoittautua siihen nalleaiheiseenkin.
Sunnuntain jälkeenhän sitä pääsee taas arkeen kiinni, ja touhuilemaan näitä omia vakiotouhuja.

Poika tuli tänään riparilta, ja viikon pyykit on pesty ja narulle ripustettu. Poika ei vaikuttanut yhtään väsyneeltä. On näemmä eri sorttia, kuin meikäläinen. Minä kävin oman riparini hiihtolomalla lapissa, ja kun lauantaina tulimme kotiin siinä puolenpäivän aikaan, muistan, että menin heti sohvalle nukkumaan, ja nukuin jotain 6-7 h yhtä soittoa.

Poika sai kehuja fiksuudestaan, mutta senhän jo tiesimmekin: sanoihan hänen ala-asteen opettajansakin, että pojasta "tuli oikea tähti" ;D. Niin, ja pitkät kiharat olivat herättäneet ihastusta, ja Lordi-paita (äidin oudon vaatemaun tulos) ihmetystä. Joskus yläkoulun opekin oli kuulemma pojalta kysynyt, että mitä hienoa noissa pääkalloissa on. Sanoin pojalle, että jos joku vielä kyselee, sano, että äiti osti - ja se on pappi (ja muutenkin omituinen :D.)

9 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Ha haa !!! Pääkallopappi :) No ei kai se pääkallo ole sen kummempi kehonosa kuin mikään muukaan. Mutta onnea fiksun pojan äidille, olet onnistunut kasvatustehtävässäsi ! Kyl nimittäin ala-asteen opettajilla on näkemystä siitä asiasta eikä ne turhaan tommosia sano ! Virkeitä juhlanvalmistelupäiviä sinulle !

Mari kirjoitti...

Kivoja ampparipistelyitä! :) Ja mukavaa, kun pojalla on mennyt ripari hyvin. Minä en itse käynyt riparia ollenkaan, kun täällä oli vain päivärippikoulu, jota kesti koko talven monena viikonloppuna ja kesälläkin vielä kaksi viikkoa joka ainoa arkipäivä. Ei ollut vaihtoehtoja... Olenkin sitten töissä ollessa nauttinut ripareista senkin edestä. ;) Vaikka kyllähän niillä aina tuppaa sitä univelkaa kertymään itse kullekin. :)

Pirjo kirjoitti...

Onnea äidille ja pojalle riparin johdosta. Meijänkin Renja se vaan pääkalloja haalii, vyö, penaali, reppu ja paidoissa sama teema jatkuu,

Ninnu kirjoitti...

Suloisia ampiaisristipistoja!
Onnea rippilapselle!
Ripari oli kivaa aikaa.. :-)

Mari kirjoitti...

Kauniita nuo ristipistotyöt aina, joskus vielä harjoittelen tekemään niitä :)

ANNIFANNI kirjoitti...

Mitäs vikaa on pääkalloissa..meillä jokaisella on sellainen.Lyhyemmän tai pitemmän tukan alla.
Taisi minunkin mussukkani olla samalla leirillä-eka lapsenlapseni.
Onpas mieli "haikea" kun jo niin isoja ollaan.

marelo kirjoitti...

moikka

Aina kun sivuilles on tänään tullut se on vaatinut jotain varmentamista. Sit kun sen laittaa x pois niin toimii niinkuin pitää. Misääköhän vika?

intsu kirjoitti...

Niin on söpjä pistelyitä käsissäsi syntynyt! Suloisia amppareita. Sun tekemät kortit nyt aina ovat upeita ja ihmetyksen aihe!

Liisa kirjoitti...

Oi miten hieno amppari pistely. Minä taidan tuon nalleaiheen jättää väliin, kun tuntuu ettei jaksa nyt osallistua. Lennun syksyvaihtoonkin on pistelyt aloittamatta.
Vai pääkallopappi, no,mikäs sen mukavampaa,ainakin minusta.heh.