tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

Onni potkaisi

... ja voitin taannoin Piken blogiarvonnan, hiukka hassun pistellyn lauseen, jonka Pike valmisti pikkutyynyksi. Tänään voitto tuli kotiin, kirjaimellisesti, ja ylitti totaalisesti odotukseni:- Nam, mitä värisävyjä: upeanvärinen kankaanpala pisteltäväksi, kortti sävy sävyyn ja - wow, tämä vetää jo polvet heikoiksi: halloweenaiheinen pyykkinarumalli! (Maailmassa on varmasti paljon kauniita pyykkinaruaiheita, joita en ole ikunansa ennen nähnyt, ja tämä on yksi niistä!!!)

Ja sitten lähikuva varsinaisesta asiasta, eli Piken tekemästä pistelystä:
Kyllä on niin kauniisti kirjoitettu tuo lause, sisältöhän pitää tietty ottaa kevyellä kesämielellä ja huumorilla ;). Kertakaikkiaan hauska tyyny, joka pääsee kiikkumaan makkarimme ikkunankahvaan.
Kaunis ja iso kiitos ja halaus sinulle, Pike!!!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huippulahjukset sait sinäkin Pikeltä :) Huisa tuo pyykkinaru ja tyynynen on just hyvä huumorinkukkanen. Pikellä on näköjään ollut eilen postituspäivä.

Ninnu kirjoitti...

Ihania juttuja sait! :-)

Mari kirjoitti...

Onpas ihana paketti Pikeltä! :) Minullakin pitäisi olla häneltä odottamassa paketti kotona, samassa arvonnassa voitin silloin minäkin. Jännittää... pääsen kotiin tsekkaamaan postin vasta viikon päästä. :)

Pike kirjoitti...

Juu, Pikellä oli varsinainen postipäivä. :) Ja tuo lause on varmaan pisteltävä myös itselle... Kiva kun tykkäsit!

Srinity kirjoitti...

Hauska pieni tyyny. :) Ja tuo Halloween pyykkinarumalli on tosi upea! Toivottavasti menee syksyn pistelylistalle ja nähdään valmiina pian. :)

Anne S. kirjoitti...

Siis aivan loistava palkinto!! (Mutta vinkvink, tuplis julkaistu ja pari paikkaa vapaana, jos..)

Neili kirjoitti...

Kiitos mukavista amppareista! Ne tulivat tänään ja ovat oikein "kilttejä" eli eivät pistä ja koriste on jo saksissa kiinni. Kiitos!