keskiviikkona, heinäkuuta 29, 2009

"Löytöjä" :)

Taannoin rippijuhliin siivotessani (kuin pyörremyrsky ;D), löysin kaapin perältä kaksi kirjottavaa liinaa, jotka olen aikoinaan (vuosia sitten) tehnyt melkein valmiiksi. Sitten ne ovat unohtuneet sijoilleen, ja nyt melkein valmiit tekeleet tuntuivat oikein mukavalta löydöltä. Tästä pellavakaitaliinasta puuttuu oikeanpuoleisen köynnöksen toinen kukkakoriste: Ja tästä puuvillaliinasta yhden kulman kukat:
Ilmeisesti näillä on siis toivoa tulla joskus valmiiksikin?
Löytyi myös Nalle Puh -aiheinen ristipisto, joka on aivan alkutekijöissään. Meillä lapset ovat jo innokkaimman Puh-iän sivuuttaneita, mutta laitan vaikka oman makkarin seinälle sitten, jos sen joskus teen. Onhan sitä kiva sitten joskus mummona tiirailla :D.
Vilautetaan nyt sentään bambumetsääkin, kun kuvaamaan ruvettiin:
Edellisen postauksen lintujen juottoallas ei muuten ole missään nimessä itse tehty! Se on valurautaa, ja rappiosisustukseksi sen tekee silmissäni ainakin ruoste, joka on patinoinut pohjan. Niin, ja se, että allas oli alunperin jalallinen, mutta jalka napsahti ruostuttuaan poikki, ja iskin jäljelläolevan tyngän puhkimädäntyneen puutarhatuolin istuimeen syntyneeseen koloon...

5 kommenttia:

gloriosa kirjoitti...

Ihania töitä olet "löytänyt" :)Kumpikin liina on kaunis. Kumpa minäkin löytäisin tuollaisia kaappeja siivotessa:)Löysin blogisi jokin aika sitten jonkun vaihdon kautta.

Amalia kirjoitti...

Onneksi muillakin on keskeneräisiä töitä. Minullakin niitä on vaikka toisille jakaa. Kauniit tapetit sinulla.

Teija kirjoitti...

Kauniita liinoja (ja pian valmiita) ;D

Ninnu kirjoitti...

Oih, kaunista kirjontaa! Pidän molemmista liinoista oikein paljon.

Matleena kirjoitti...

Haa löysit lisää ufoja! ;D Olen minäkin löytänyt, mutta vaikenin tyystin, nyt vain sinulle paljastan, kun kukaan muu ei kuule! ;DD
Tuo neliön muotoinen liina on jotenkin tutun näköinen - olenkohan joskus tehnyt samanlaisen. Pitääpä tutkailla, löytyykö liinaa itseltä (tuskin vain) tai edes kuvaa. Joitakin kirjontatöitäni olen kuvannut ennen blogiaikaakin.