tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

Hissuksiin

Bloggailut ovat kärsineet inflaation viime päivinä: olen nauttinut ulkoilusta lasten ja koiran kanssa, nyt, kun ei ole liian kuumaakaan.
Pistelyitä olen jonkin verran tehnyt, kahteen vaihtoon, ja itselle sitten tuota bambumetsää. Ensin mainitut ovat salaisuuksia ja jälkimmäistä en viitsi joka pistorivin jälkeen kuvata, joten eipä ole isommin kuvaa tekemisistäni.
Lukenut olen myös jonkin verran. Nyt on meneillään Graham Greenen Kymmenes mies, ja tuumin, että häneltä pitäisi enemmänkin lukea. Dekkareita on mennyt tänä kesänä enemmänkin, vaan enpä ole tullut laittaneeksi kaikkien nimiä ylös. Lisäksi olen lainannut joitakin muotiaiheisia kirjoja, jotka käsittelevät viktoriaanista yms. tyyliä. Niitä on hauska selata: pitsit ja hörhelöt tekevät minuun vaikutuksen :). - Kuin myös "rappiosisustus", jota edustanee tämä välähdys puutarhastamme:

2 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Kaunis kuva!!

Minä ahmin monenmonta vuotta sitten Graham Greenin kirjoja. Pidin niistä kovasti. "Mutta suurin kaikista" -romaanin olen lukenut ainakin neljä kertaa, mutta en osaa sanoa miksi (viimeisimmästä kerrasta on tosin aikaa..). Jos minulta kysytään lempikirjoja, en kuitenkaan koskaan mainitse tuota. Pitäisi kai lukea se nyt vuosien jälkeen viidennen kerran ja tutkia, että mikä siinä vetää puoleensa :-). (Vai onko kyse vain siitä, että unohdan aina mitä se pitää sisällään.. ;-]).

Villiviini kirjoitti...

Vai rappiosisustusta! Tuo linnun juoma-allas ei ainakaan siltä näytä. Oletko itse tehnyt vai tekeekö joku myyntiin noin kauniita?