tiistaina, kesäkuuta 02, 2009

Voitto - ja vaikeuksia

Marelolta sain ihanan blogiarvontapalkinnon: Isot kiitokset ja halaukset, todella kauniita lankoja :)!

Ja sitten niitä vaikeuksia. Tai, kun isäntä aina sanoo, että eihän se niin vakavaa ollut, kun kukaan ei kuollut, niin sanotaan nyt sitten vaikka, jotta "kokkaroita".

Salaisen RistiPistoYstäväni Mian viimeinen posti ei ole tullut perille, vaikka lähetyksestä on 9 päivää. Mahtaako siis käydä niin, että se ei koskaan kotiin tulekaan? Se on surullista, ennen muuta Mian takia. Olin hyvin iloinen niistä kahdesta lähetyksestä, jotka sain. Hän on panostanut tosi paljon itse tekemiseen, ja se on tavattoman ilahduttavaa. Kaikki muukin oli niin kaunista, ja ajatuksella valittua.
En käsitä, miksei Kusti nyt toimita lähetystä perille. Yleensä olen sekä saanut että lähettänyt postia nopeasti, ihan hyvällä menestyksellä...

Toinen kokkara: Tilasin LehtiApajan kautta Cross Stitch Collection - ja Cross Stitcher -lehdet viime tammikuussa. Jälkimmäinen alkoi tulla parin kuukauden päästä tilauksesta (ja maksusta). Ensimmäinen numero tuli viiveellä, mutta nyttemmin tilaus on toiminut ihan luotettavasti.
Sen sijaan Cross Stitch Collection -lehti on vaatinut monta reklamaatiota, ja nyt näyttää siltä, että tilaus alkaa heinäkuulla. Vaikka se on siis maksettu tammikuussa!

No, nyt on tilattu sitten muuta kirjallisuutta, kesän kunniaksi, ja toivottavasti ilman kokkaroita. BookPlussassa oli poistoale, ja sieltä on tulossa neulontaa, virkkausta, lasityötä, tilkkutyötä - niin, ja pianolla pimputettavaa: Kirkan ja Olavi Virran klassikkoja :D.

6 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Minä täällä odotan viimeistä SNY-lähetystä, joka on ollut matkalla jo 20. päivästä alkaen :/ Olkoonkin, että tulee Suomesta vuonomaahan, mutta silti :( Toivottavasti saamme molemmat pakettimme turvallisesti perille!

Liisa kirjoitti...

Harmillista nuo postin mokat vai miksi niitä pitäisi sanoa. Tuntuu että enemmän vaan Itella hävittää posteja kuin ennen. Toivottavasti nyt kuitenkin lähetys vielä tulis perille vaikka viiveellä.

Neili kirjoitti...

Olen joskus ajatellut, että näitä käsityöposteja kannattaisi lähettää ihan kirjattuna. On ne sen verran arvokkaita.
Toivotaan pakettien kuitenkin saapuvan perille.

Mia kirjoitti...

Se ei enää salainen ristpistoystäväsi, moikka. Minä jo niin ajattelin ,että kyllä se nyt jo on paketti tullut. Täytyy sanoa, että tämä meidän posti on osoittautunut erittäin epäluotettavaksi! Reklamoin jo pari vuotta sitten lähettämääni kirjettä, joka kesti mennä Hyvinkäältä Helsinkiin liki 4 kuukautta! En ymmärrä mikä täällä tökkii!!!!
Nyt on niin, että minähän laitan sulle uuden paketin, sillä olen sitä mieltä, että kun kerran viimeinen paketti on "jossain" ja sinulle halusin sen laittaa, niin minähän teen uuden! Laitan kuvan omaan blogiini siitä, mitä sinulle vielä viimeiseen pakettiin pistelin ja sydämestäni toivon, että se joku päivä sinulle ilmaantuu! Mutta sitä odotellessa pistelen uuden työn, jonka kiikutan postiin sitten Helsingistä, josko sieltä kusti pääsis paremmin perille!
Sanompa vaan tästä postista, että eipä ole rapakon taakse mennyt lähettämäni posti, joka lähti jo 2 viikkoa sitten... alkaa ärsyttää...
Mut joo, eipä sillai ole sinun murheesi, minua harmittaa, että sinä olet nyt jäänyt vailla viimeistä pakettia!
Sitä paitsi, näihin vaihtoihin on ollut aina ihana osallistua, saada mielikuvitusta liikkeelle ja suunnitella toiselle pakettia, jotka ilahduttavat ja miellyttävät (sen kuvan olen saanut :D).
Joten pistot esiin. Mutta käyppä kurkkaamassa blogiani tässä illan aikana :D

Ressu kirjoitti...

Toivottavasti postikusti löytää sekä itsensä että tuon kadonneen postin sieltä ojanpohjalta hyvin pian ja saisi tuotua oikeaan osoitteeseen perille.

Minäkin tässä odottelin kaksi viikkoa postia Havaijilta, ehdin jo huolestua tuleeko tänne. Onneksi tänään postipoika sitten kiikutti paketin meille, oli viel sen verran iso, että ei mahtunut postilaatikkoon.

Ritu kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen, kun poati häviää. Mulle on Manumiina lähettänyt kaksi korttilähetystä ja kumpikaan ei ole tullut perille. Onkohan siellä Itellassakin säästökuurit meneillään, että jätetään osa postista jakamatta !?