keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Eipä tässä tämän kummempaa...

... kuin tiskirättejä, toistaiseksi: Vasemmanpuoleinen on "oma malli", oikeanpuoleinen Chinese Waves. Helmis taannoin kehui mallin neulomista tylsäksi, joten päätin kokeilla, onko. No, eipä tuo järin jännittävääkään ollut, mutta menetteli. - "Kiinalaiset aallot" ovat muuten kuvassa nurinpäin, koskapa näyttää minun mielestäni "väärältä puolelta" nätimmältä :D.

Isännän autosta hajosi maanantaina laturi. Nyt kaikki automatkat ovat NIIN jännittäviä, kun akku pitää ladata aina ennen lähtöä ja sitten vain toivoa, että virtaa riittää. Kuulemma laturin saa vaihdettua vain alakautta, ja kun työpaikan remppamonttu oli varattu, taitaa olla tarvis viedä kiesit oikealle korjaajalle, *maksaa, paljon, luulen*.
Isännällä olisi mieluista työkeikkaa loppuviikosta, kun pääsee TAKK:een ottamaan vastaan opiskelijoiden työnäytteitä. Mutta autolla sinne pitäisi päästä, joten saas nähdä.

Loppuviikoksi on sitten luvattu sateita Suomenniemelle, ja sehän on mukavaa, vaihteeksi. Ei tarvitse kiikuttaa vettä kukille. Tiedä sitten, mitä perjantaiset kylän latotanssit siitä tykkäävät. Mutta joka tapauksessa:
Jos satut Pinsiön seudulle perjantaina klo 17.30-01, niin latotansseja on luvassa tienvarsiladossa. Viimevuotisen tyyppisellä ohjelmalla mennään: varraspossun grillausta, tyttöbändi, karaoke, miehenkiven kantoa... Tuotto kyläkoulun hyväksi :).

1 kommentti:

Pilli kirjoitti...

Hei!
Kiitos ihanasta pif-lähetyksestä! Omaan blogiini laitan postauksen siitä, kunhan saan kuvattua! Pidän todella paljon liinasta, ja käytän sitä varmasti. Se sopii vaikkapa kuistin pyöreälle pöydälle, jonka ääressä kesällä kahvitellaan!
Mukavaa kesän jatkoa toivotellen Pilli