torstaina, kesäkuuta 11, 2009

Työn alla

Cross Stitcher nro 210, Oriental elegance: - Ja jos säätiedotus kutinsa pitää, tänään ehtii pistellä vielä tovin jos toisenkin, mikäli on ennusteiden mukainen ukkonen tulossa. Ei nimittäin uskaltane lähteä kovin pitkälle kävelylenkille...

5 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Tästä pistelystä tulee upea! Niinhän minäkin pelkään ukkosta! Jos yöllä on ukonilma,niin minä menen oitis mieheni kainaloon:D Tää hoikka,ei mikään ssuri mies,minut sitten turvaa ukkosen voimilta:D Ja koiraa pelottaa myös ja änkee myös samaan paikkaan turvaan:D

Mari kirjoitti...

Ihanan näköinen tuosta on tulossa! :)

Kysynpäs muuten pastorin mielipidettä ristipistoihin liittyen. ;) Kun olen kahden vaiheilla, pistelisinkö kummitytön konfirmaatiokorttiin ehtoollismaljan ja -leivän vaiko ristin? Ehtoollisaiheinen kuva on tosi herkkä, ristin malleja minulla on taas enemmän sellaisia kelttiläistyyppisiä, eli koristeellisia ja koukeroisia; ne kyllä saattaisivat olla teini-ikäisestä mieluisiakin. Kumpikin vaihtoehto on siis hyvä, mutta sopiiko papin mielestä konfirmaatiokorttiin paremmin risti vai ehtoollinen? :)

Matleena kirjoitti...

Kyselit tavastani kuvata kukkia, mutta ei minulla ole mitään erityistä niksiä vaan se on sattuman sanelema juttu. ;D Kuvista tulee joskus hyviä (kuten nyt lemmikit), joskus niin huonoja, että hävitän saman tien. Mutta yleensä saan värit parhaiten onnistumaan, kun kuvaan ilman salamaa pilvipoutaisella säällä. :)

Saapa nähdä, tuleeko meilläkin ukkosta vielä tänään! On sellainen painostava ja lämmin ilma. :o

Ninnu kirjoitti...

Tyylikäs pistelymalli! Täällä on välillä aurinkoista ja sitten taas menee pilveen. Kesäistä kuitenkin :-).

Villiviini kirjoitti...

Täällä on kiva käydä ihastelemassa taidokkaita töitäsi tai muiden tekemiä töitä, vaikken aina jaksa kommentoidakaan. Mukavaa viikonvaihdetta!