keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2009

Ihan täydellistä :)

Yksivärinen Vaihto saavutti tänään loppusijoituspaikkansa. Sain Srinityltä täydellisesti räätälöidyn paketin, että osasitkin!
Tässä tapauksessa on välttämätöntä aloittaa pakkauksesta, sillä sekin on väriteemaa - ja jotenkin samaa aihettakin, sillä Muumipappakin on tässä kesäisessä kuvassa "ripustettu" ;). Ja miten kaunis lähetys paketista kuoriutuikaan:
Minullahan lempivärejä riittää, mutta sinivihreä oli kyllä täydellinen valinta sinisen ja vihreän ystävälle! Ja pyykkinaruteemalla vielä, jota fanitan :D.Ihailen todella vaivannäköä, jolla lähetys on koottu, kun lisukekin on Birdie Says -teemuki, jossa on pyykkinarukuva - ja sinivihreä taivas.Srinity kertoo mustikkamaitokortissaan, että kassi on itse värjätty (upea!), ja pistely Slöjdmagasinetista malli Hänga Tvätt, lankana Atalien Jade.Lähikuva pistelystä: Langan ja kassin värit sopivat täydellisesti yhteen, ja langan vaihtuvat värit luovat ihanan menneen maailman "varjokuvatunnelman". Kun tytöntypykän värit muodostavat tuollaisia raitoja, laittoivat ainakin minun mielikuvitukseni elämään, miten siellä sukat hyvin kesätuulessa kuivuvat. Ja puiden/pilvien varjot leikkivät kauniissa kesämaisemassa.
Sydämellinen ja kesänlämpöinen kiitos ihanasta postista!!!

6 kommenttia:

Srinity kirjoitti...

Ihan meinas tulla tippa linssiin kun niin kauniisti kirjoitat paketista. Olen tosi iloinen että tykkäät. :) Tätä pakettia oli kiva tehdä ja heti kun näin sinun lempilistalla pyykkinarut niin muistin tuon mallin ja sen jälkeen en muita vaihtoehtoja edes miettinyt. Ja kun näin mukin niin se oli ihan pakko ostaa mukaan pakettiin vaikka vähäsen yksivärisestä teemasta lipesin, mutta on siinä samaa väriä onneks. ;)

Mari kirjoitti...

Aivan ihanan vaihdon sait, on niin sinun näköisesi! :)

Lennu kirjoitti...

Oi miten hienon vaihdon sait ja se näyttää tosiaan olevan ajatuksella tehty. Tuo vinoraidoitus tytössä on kyllä huippuidea!

Srinity kirjoitti...

Pitää muutes kertoa että huomasin just ettei Atalien lanka ole vedenkestävää, joten en tiedä voiko kassia pestä. Enkä tiiä ihan varmaks omasta värjäyksestä että kestääkö se kun ekaa kertaa värjäsin... on se kyllä hyväks silitetty että jospa se väri ois kiinnittyny. :)

Srinity kirjoitti...

Kassi on värjätty EMO-tuotanto Oy:n väreillä. Käytin ruiskuemulsiota sekä sinistä ja vihreätä väripigmenttiä ja sumutepullolla levitin värin.

kirsi kirjoitti...

Onpa tosi kaunis pyykkinaruteemainen pistely. Mutta en ehdi nyt ihailemaan pidempään, täytyy mennä paketoimaan erästä postitusta. Hyvää viikon jatkoa!