lauantaina, kesäkuuta 27, 2009

Jonkinverran olen sentään käsitöitäkin tehnyt, vaikka helle houkuttelee lähinnä makuuasentoon kirja kourassa, runsaaseen jätskinsyöntiin ja pahimpaan paisteaikaan tv:n ääreen tapittamaan tallennettuja Suomi-Filmejä.
Olohuoneen ikkunat sentään pesin tänä aamuna, ennen kuin luukut täytyi sulkea, ettei helle pääse taloon sisään. (Onneksi on kivitalo!)
Tämän verran olen saanut aikaiseksi pitsihuiviani: Malli on täältä. Olen tulkinnut mallineuletta parhaan kykyni mukaan, mutta koskapa lankani (Cascade Yarns, Baby Alpaca) on tyystin erilaista kuin mallissa, ja puikkokokokin on eri, lopputulos on kyllä varsin toisennäköinen kuin mallikuva. No eipä tuo haitanne. Väri on kuitenkin mielestäni kauniin hempeä hunaja. Eihän sitä kesällä oikein tohdi aina musta huivi hartioilla kulkea (varsinkin, kun mekko sen alla on yleensä musta.)

Drops Designin syksy/talvimallisto näyttää kyllä kanssa tosi houkuttelevalta. Eipä tunnu se tulevaisuudessa häämöttävä talventulokaan hassummalta, kun on mukavia neuleita tiedossa.

Bamburuovikkopistelyäni olen kyllä kanssa tehnyt, vaan eipä sitä viitsi joka välissä vilautella. Näytän sitten, kun on enemmän näytettävää.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana huivi tulossa! :)

Heh, tuosta edellisen postauksen kuvasta tuli minulle heti mieleen: "Kaukana jossain on pikkuinen mäki, siellä asuu Teletappiväki..." Meillä kun kyseiset otukset pomppivat ruudussa kaiken sen ajan, minkä kuopus on valveilla. ;) Täälläkin on muuten Teletappipuisto, vaikkei se olekaan sen virallinen nimi, mutta siellä on samanlaisia vihreitä mäkiä, joiden keskelle on rakennettu lasten leikkipuisto, ja ympärillä on muuta ulkoilualuetta, niin se on ihan yleisesti alueen lasten ja päiväkotiväen suussa Teletappipuisto. :)

intsu kirjoitti...

Juu,koetetaan jotenkin sinnitellä tää helle! mistään ei meinaa tulla mitään! Niin minuakin peti vetää puoleensa. Heti jos yrittää puuhailla niin tulee niin huono olo,että aivan etoo. No näin kuumat ei Suomessa kauaa kestä.

Pitsisukka kirjoitti...

Käsityösi on kaunis väriltään, kyllä siitä hyvä tulee kunhan pingottelet sen valmistumisen jälkeen.

Liisa kirjoitti...

Sama vika täällä, niin kuuma ettei jaksa tehdä mitään, ei huvita edes ulkona puuhailla kun hiki virtaa koko ajan ja se taas vetää itikat(hyttyset) puoleensa. Sisällä on vilpoisempaa,mutta siltikin peti vetää puoleensa ja telkasta elokuvia katsomaan.

Villiviini kirjoitti...

Nautitaan nyt vaan helteestä, kun kerrankin sitä saamme! Totta kyllä, kaikki työt jää tekemättä tai on osutettava iltaan. Minä ainakaan en jaksa mitään, en niin mitään muuta kuin korkeintaan vähän täällä koneella roikkua tai lukea. . Hyvää viikkoa!