tiistaina, toukokuuta 19, 2009

Kiitokset!

...kaikille onnitteluista, poikien puolesta, ja sitä myötä äidin kans, tietysti :).
EDIT: Kun ei ole mitään valmista esitellä, niin näytetään kiva posti sitten. Tämän tilasin jo aikapäiviä Käsityökorista, ja tänään tuli jälkitoimituksena: - Vaan hätäkös sillä, kun on niin paljon keskeneräistä, että uudesta taitaa olla turha haaveilla. - Vaikka olisi tässä kyllä niin ihanat, kesäiset värit, *nam*.

Fufot eivät todellakaan ole ehtineet käyntiin, koskapa haluan tehdä tuon hartiahuivin valmiiksi, ja pistely on "pakko", koskapa menee vaihtoon.
Puoliryijyn laatikko on kyllä otettu olohuoneeseen esille, keskeiselle paikalle. Siitä se syyttävästi (? - pitäisi olla "kutsuvasti", mutta minkäs teet...) tuijottelee minua päivät pitkät ja kyselee, miksen tartu toimeen sen suhteen.

Tänään onkin pilvisempi päivä, mikä passaa minulle vallan loistavasti. Ja varmasti pikkuneidillekin, kun hänen luokkansa matkaa tänään pienelle maakuntaretkelle, bussikyydillä.

Monenlaisia asioita pyöriskelee takaraivossa, kuten pif-juttuja, ja arvonnankin lupasin järjestää jo aikoja sitten, mutten ole sitäkään näemmäs ehtinyt valmistella, joten sekin joutuu vielä vartoilemaan, mutta tulossa se on, joskus :). Kaikki näes muistetaan, ja jos ei muisteta, niin pankaas muistuttaen!

Jos ken yritteleepi s-postilla minuun yhteyttä, palvelin on tänään suljettu ainakin iltapäivään asti huoltotöiden vuoksi, joten luetaan, kun keretään!

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Eipä oikein etene täälläkään fufoilu! ;) Se oli kyllä helppo ilmottautua fufoiluun, mutta siihenpä se helppous jäikin. No sen pannumyssyn sain sentään tehtyä, mutta seuraava työ (pöytäliina) on taas kaapin kätköissä, joten ei edes suoraan pääse minua houkuttelemaan tai syyttelemään! ;D Nytkin olen aloittelemassa virkattua laukkua, jonka olen tyttärelle luvannut tehdä joskus. Onhan tässä aikaa onneksi yli kuukausi kesäkuun loppuun. Siinä ajassahan tekee vaikka mitä, eikö niin! ;DDD

marelo kirjoitti...

täälläkään fufot ei oikein ole liikkunut. Mutta jos sais tänään jotain aikaiseksi ja uutta ristipistovaihtoa pukkaa kanssa. jos tahtoo nääs mukaan.

Mari kirjoitti...

Kiva uusi ristipistotyö sinulla! :) Noita kyllä tahtoo kertyä itse kellekin kaappeihin, eikä ehdi keskeneräisiäkään tekemään... ;)