sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Ihan mieletöntä hellettä pitää

... ja piti muka tehdä käsitöitä: Eilen istutimme pikkuneidin kanssa kymmenittäin orvokkeja. Tässä osa:
Pikkuneiti ahkeroi myös askartelurintamalla, pitäähän sitä oma kummitus olla (HUU):
Tänään olikin pyhäkoulupäivä: pidimme kirkolla pihatalkoot. Jatkoille tulimme meille, jossa vietimme toiseksi vanhimman pojan 15-vuotiskemuja: poika täyttää tiistaina. - Ai niin, ja kun kumminkin joku kysyy: mopokortti ei tätä nuortamiestä kiinnosta, mistä äiti helpotuksesta huokaiseepi. Polkupyörällä pärjäilee kuulemma ihan hyvin. Poika aloitti eilen kesätyönsä, Pinsiön "Yltä ja alta" -maataideteoksen sekä Puuvuori-nimisen nähtävyyskohteen siivoilemisen. Töihinkin pääsee kuulemma pyörällä mainiosti. Matkaakaan ei ole kuin 4-5 km. Poika vuorottelee 3 naapurintytön ja 1 naapurinpojan kanssa siivoushommissa.
Vanhin poika sai Aitoon Koulutuskeskuksesta opiskelupaikan ensi lukuvuodeksi. Nyt vierähti yksi kivi hartioilta. Jätkä kerkiää toimintakeskukseen myöhemminkin. On kivaa, että vielä pääsee koulun penkille. Kuulemma joka 4. otettiin sisään, joten hyvin kävi!

8 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Ihania orvokkeja ja mukavia kuulumisia sinulla. Onneksi olkoon ! Täälläkin Savossa on ollut kaunis lämmin päivä. Ihana juoda kahvit terassilla :) Mukavaa alkavaa viikkoa, huomenna laitan kortit sinulle.

marelo kirjoitti...

onnea pojan koulutuspaikan johdosta samoinkuin toniselle 15v onnittelut ja täälläkin on ollut todella kaunis sää.
Vähän vasan oon väsynyt kun eilen tuli oltua luokkakokouksessa

Mari kirjoitti...

Onnittelut molemmille pojille! Ja hyvää tulevaa viikkoa teille! :)

Neili kirjoitti...

Onnittelut pojille ja äidille. Paljon kukkia poikien poluille ja äidin syliin.

Eila kirjoitti...

Orvokit ovat niin kauniita kukkia!
Joo, ei kaikkia mopoilu kiinnosta, meilläkin toiseksi vanhin aikoinaan ei halunnut ajaa korttia vaikka oli mopokin valmiina, sen sijaan on automies henkeen ja vereen.

intsu kirjoitti...

Juu näyttää helle ottavan voimille. mulla ainakin sydänvikaakin jo koettelee. Ihania,ihania orvokkeja. Minusta orvokki on yksi kauneimmista kukista.

Matleena kirjoitti...

Teillehän kuuluu mukavia, onnittelut minultakin pojille ja äidillekin! :)
Ihania orvokkeja ja paljon, niistä riittää iloa koko kesäksi. Meilläkin on kesä, oli eilenkin lämmintä mutta nyt jo +20 varjossa. ;)

Hisk It kirjoitti...

Onnea kovasti pojille, äitikin saa nyt tosiaan huokaista! :)

Tuo kummitus on ihan loistava!