keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2009

Upeaa!

Ei huolta, Salainen RistiPistoYstäväni, lähetyksesi tuli tänään perille, ja se on UPEA, kiitos! En tiedä, missä sitten lie seikkaillut. Postileimasta katselin, että eilinen päivä oli siihen kirjattu. Mutta olisi se melkoinen katastrofi ollut, jos tämä olisi katoamaan päässyt, sillä valtavan ison työn Ystäväni oli tehnyt tällaista ihanuutta pistellessään:
Ja sama jatkuu kotelon takaosassa:
Otin tuon alemman kuvan ulkona, joten värit näyttävät kuvissa hieman erilaisilta. Lempivärejäni tästä löytyy: sinistä, lilaa ja vihreää. Ja perhosiakin vielä, ja siivekkäistähän minä tykkään! Tämä on todella kaunis, kunpa näkisitte tämän "livenä"!
Eivätkä ne siivekkäät vielä siihen loppuneet, sillä kotelon sisältä löytyi haikarasakset:
Ja kuten kuvasta näkyy, paketissa oli vielä iso pala utuisen sinistä kangasta ja paljon paperia!
Tuossa taannoin blogicandyyn osallistuessani saksikokoelmaani esittelinkin, ja kuten tarkkasilmäinen katsoja saattoi havaita, haikarasakset sieltä vielä puuttuivat!
Tuosta kankaasta voisi tehdä vaikka sen "laiskanlinnan", jonka mallin juuri ostin... Ja monenväriset paperit ovat TODELLA tarpeeseen.
Hieno, kekseliäs ja paljon aikaa ja työtä niellyt lähetys, kiitos, kumarrus, niiaus ja halaus Pinsiöstä, Ystäväni :)!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helpostuksesta täällä huokaan! Onneksi tuli ehjänä ja kokonaisena perille!!! Oisko joutunut kakkospostiin, jos eilen vasta leimattu? No, tärkeintä on, että on kotona :D:D:D
Oli ilo pistellä sinulle tuota saksikoteloa. Ja hyvin sattui, että sait saksikokoelmiisi uudenlaiset sakset :D Ja tietty askarteluihmiselle piti laitta väriä, paperin muodossa tällä kertaa. Unohtamatta pistelyä - toivottavasti kangas on sopiva tuohon projektiisi, pellavaistahan tuo on.
Ihania pistoja ja askarteluja ja aurinkoa ja iloa!
Srpyysi

intsu kirjoitti...

Kertakaikkisen ihanan pistelyn olet saanut. kyllä mä joka kerta käyn kurkkimassa sun askartelusivutkin,kun sielläkin on aina niin,niin ihanaa!

Matleena kirjoitti...

Onpa tosi ihana pistely! Perhosiakin! <3 Kivalla tekniikalla pistelty nuo perhoset, tutkin oikein tarkoin suurennoksesta. ;)

Pike kirjoitti...

Ihana pistely!

Mama kirjoitti...

Ihanan söpö!!!