tiistaina, huhtikuuta 21, 2009

Simppeliä

EDIT: Nyt tehtiinkin taustasta vaihteeksi ihan valkoista. Saas nähdä, jäänkö kaipaamaan takaisin pikkuenkeleitä :D. Mutta ainahan ne voi etsiä takaisin...
Käsityörintamalla jämävillatakki on saanut toisenkin hihan, mutta kuvailen vasta, kun saan vähän vartalokappalettakin tehtyä.
Meillä pääsiäiskukat vielä kukoistavat:
Ovat hyviä leikkokukkia nuo narsissit, kuten tulppaanitkin.
Maljakon vieressä tytön koristelema purkki, lähempää:
Minusta kiva, yksinkertainen askarteluidea. Maalattu pohja ja sille kangastilkuista koristeita. Koko komeus lakattu päältä. (Näemmä asetti on kolhiintunut, mutta älä siitä välitä.)
Tyttö kylvi koulussa purkkiin persiljaa. Nimikyltti meni nurinperin, mutta sehän vain lisää persoonallista ilmettä :).

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa narsissit tosi upeita vielä, jos ovat pääsiäisestä asti olleet. Nehän ovat siis hyvin kestäviä leikkokukkia. Ihan piti ruveta miettimään, milloin meillä on ollut leikkonarsisseja enkä kyllä muista. Pitääkin sopivassa tilanteessa ostaa. :)

Kiva purkin koristeluidea! ;)

Päivi kirjoitti...

Ihana tuo tyttösi tekemä ruukku. Ja tuossa nimilapussa näkyy juuri se lapsen aitous, mitä me aikuiset sitten yritämme tuhota laittamalla kaikki menemään saman kaavan mukaan.
Uskon että joka kerta kun vilkaiset ruukkua, saat hyvän mielen:D Toivottavasti saatte vielä ruukusta, jonkinlaista satoakin.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu, satoa on tulossa jo: alkuja näkyy ainakin 3 :).

Mama kirjoitti...

Kotona taasen! Kyllä oli mukavaa se tuplapääsiäisen vietto! Ihmiset ottavat niin todesti sen vieton siellä Kyproksella. Kirkko oli pääsiäisyönä korviaan myöten täynnä ja osa ei vissiin sisälle edes mahtunutkaan.
Taitaa periytyä äidiltä nuo kädentaidot! Ihana purkki! No, toivottavasti persilja ei idä väärinpäin. =))