keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Leimoja - arvaas millä aiheella ;)

Meillä oli Mimikon kanssa sovittuna leimakuvavaihto, ja sattuipa niin "hassusti", että meidät oli yhytetty myös LeimaKuun vaihtopareiksi. No, ei se mitään. Kyllä tästä määrästä leimoja piisaa siihenkin :). Tänään posti siis kantoi minulle nämä: Eikä siinä vielä kaikki, vaan myös nämä:
Osa papereista on tietysti aseteltu päällekkäin, eli yritin saada joka sorttia näkyviin, mutta kappalemäärä on vielä suurempi. Kauniita leimoja, eikö?

- Ja mukana tuo ihanan keväinen/kesäinen, aurinkoisen iloinen kortti :) tuossa ylläolevassa kuvassa. Eli sinun kannattaa ehdottomasti klikkailla kuvaa suuremmaksi. (Tai poiketa linkistä ihailemassa sitä Mimikon sivuilla.)

Ihan ovat muuten valkoiselle paperille leimailtuja nuo kuvat. Meidän kyökin valtaa näin aurinkoisella ilmalla kumma sininen hämy, joka värjää valokuvat tuommoisiksi. Mutta kun en tiennyt, minne muualle olisin leimat kuvattaviksi levitellyt kuin keittiön pöydälle.

Parhaat valaistusolosuteet taitaisivat olla ulkona, muttei kamoja viitsi sinne tuulen napattaviksi viedä.

Sisällä paras valaistus on kuistin lattialla, mutta voit helposti kuvitella, millaisessa kunnossa 6-henkisen (ja yksikoiraisen) maalaisperheen eteisen lattia on kelirikkoaikana.

Niin, että näihin otoksiin on nyt tyytyminen.

Pari vaihtokuorta postitin tänään itsekin, mutta niistä varmaankin enemmän huomenissa, jos ehtivät siiheksi uusiin koteihinsa.

Jännät ajat jatkuvat postin suhteen, sillä odottelen postia SRPY:ltä, sekä leppäkerttuvaihdosta, korttiystävältä ja YllätysVaihdosta. Ja nauhakuoriparikin selvisi tänään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Leppäkerttu on eilen lähtenyt lentämään teille päin!

Mimiko kirjoitti...

Näyttääpäs niitä olevan paljon, täällä niitä näytti olevan paljon vähemmän :D

TanjaS kirjoitti...

Ihania..oot onnentyttö :)