tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Auringonkukkia

Tässä kuva kortista, jonka pistelyyn meni 2 (!) päivää:
Ja minä kun luulin, että tämä olisi "piece of cake"!

Kortti kaivannee pahviosaansa jotain koristelua vielä. En ole vielä päättänyt, antaisinko vaikka äitienpäiväkortiksi...
Ja tämän korttikitinhän sain Marelolta pistelyvaihdossa. Tämä oli minulle ihan uusi juttu, että kuva oli painettu värillisillä rasteilla aidakankaalle. Vaikka onhan noita painetulle pohjalle ommeltavia kanavatöitä tullut tehtyä. Sikälihän tämä oli tavanomaista helpompaa, ettei tarvinnut seurata pistelyohjetta, senkun tuijotti työtänsä vaan. Mutta välillä värien rajapinnat olivat hiukka tulkinnanvaraisia. Onneksi kuva on tuollainen "suuntaa-antava", ettei joka piston sijoittelulla ollut niin tarkkaa.
Kaksi pikkukittiä on siis nyt peitottu pääsiäisenpyhien aikana. Lisää olisi kyllä odottamassa...

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Auringonkukat ovat aivan ihanan näköisiä kortissa

marelo kirjoitti...

Iha tuli kortista.

Mari kirjoitti...

Kauniisti olet kyllä saanut kortin pisteltyä! :) Minä en yhtään tykkää noista painetuista ristipistotöistä, olen niitä muutaman tehnyt, ja ne rastit eivät tosiaankaan osu kohdilleen kankaan ruutujen kanssa. Ne työt, mitä olen tehnyt, ovat olleet vähän isompia (tauluja), ja niissä on saattanut olla niitä rasteja jopa useita rivejä enemmän, mitä niitä rivejä vastaavassa tilassa kangasta. Eli on pitänyt sitten vain kylmästi soveltaa ja jättää rivejä pois. Minä siis tykkään juuri tästä syystä enemmän laskettavista pistelyistä. :) Mutta hieno tuli silti tuosta sinun kortista, vaikka onkin ollut painetulle kankaalle. :)

Eija kirjoitti...

Ihanan aurinkoisia ja kesäisiä kukkia ovat! Aaah!

Liisa kirjoitti...

Hieno kortti. Minä myös vierastan valmiiksi painettuja ristipistotöitä, mutta sinulla on onnistunut tuo hyvin,v ai oliko ongelmia? Auringonkukka on kaunis.

TanjaS kirjoitti...

Täytyy paljastaa- että nythän teit sen mitä minä tässä taannoin yllätykseksi suunnittelin.

Olipa ihana nähdä ristipistokortti täällä. On todella arvossaan. Vaatinut paljon aikaa ja materiaalikin on arvokasta.

Minä arvostan todella paljon tätä sinun korttiasi. ( itse en ole koskaan pistellyt- muutakuin karkkia poskeen jne. en siis osaa kyseistä korttia edes tehdä) :))

Anne S. kirjoitti...

Hieno kortti! Enpäs ole minäkään ikinä kokeillut valmiiksi painettua kuvaa.Sehän helpottaisi silmät kierossa laskemista....Mutta arvaas, RENTO pipo nro 1. on valmis :D