maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Kolmen illan juttu

Osuipa laatikoistani käsiin tuo aikapäiviä sitten ostamani pellava-aida. Aloitin lauantaina pikkupistelyä siihen: Enpä enää löytänyt mallilähdettä. Joku netistä poimittu malli tämä on. Tosin tein tuossa vihreässä osassa virheen, joten peurojen paikkoja täytyy pikkuisen sovitella sen vuoksi. Malli on ihan yksivärinen. Aloitin tuolla Atalien liukuvärjätyllä langalla, mutta se ei olisi riittänyt koko työhön. Teen siis sovinnolla useammanvärisen. Onpahan sitten mielenkiintoisempaa tuo työskentelykin.

Tarkoitus olisi sijoittaa valmis pistely Minnalta viime syksyn SRPY-kierroksella saamani puurasian kanteen. Toivottavasti saan jo huomenna esitellä valmista työtä...

4 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Hyvää pääsiäisviikkoa! Tänne on aina ilo tulla ja siksi prenikka, joka sopiikin väritykseltään hyvin tuon nätin pistelyn kanssa.

intsu kirjoitti...

Taas sulla joku kiva pistely tulossa. Mulla oli eilen yhden papin kanssa keskustelua sinusta ristiäisissä!! Tään papin nimi on Anna-Kaisa. Erittäin miellyttävä pappi. No,siellähän kaikki jutteli "mun" tv-ohjelmasta ja blogista. Tää pappikin kyseli ja kysyi käynkö toisten blogeissakin. Minä sanoin:tottakai ja sanoin,että on siellä yksi pappikin. Ja hän tunsi sinut! Sanoi nähneensä viimeksi,kun sinulla on ollut kaksi lasta! Niin että terveisiä:)

Kirsi kirjoitti...

Heips. Huomasin, että sinäkin olet mukana Jehkottaren nauhavaihdossa. Minäkin ilmoittauduin - tämä onkin ihan uudenlainen vaihto minulle!

Anonyymi kirjoitti...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿