keskiviikkona, maaliskuuta 25, 2009

Tällä viikolla oli meidän pikkuneidin vuoro lähettää askartelumateriaalit "Kortti samoista materiaaleista" -vaihdon lastenrinkiin. Neiti valitsi kaiken itse, pääosin omista varastoistaan: Lähetysten pitää olla täysin identtiset. Valitettavasti tyttö joutui ottamaan itselleen paperikukkien käänteiset värit, koska pakkauksessa oli vain 3 kpl kutakin väri-koko-yhdistelmää. Kaikki vastaanottajat saivat kuitenkin keskenään täysin samanlaiset :).
Tässä meidän pikkuneidin "lohikäärmekset":


- Tyttö on kehittynyt kovasti askartelijana, kun on harjoitellut paljon. Taitaa pian (? vai onko jo?) olla äitiään parempi. (No, tämähän ei ole kilpailu, vaan meidän perheen naisväen yhteinen harrastus.) Nämä kortit ainakin onnistuivat mielestäni tosi hienosti :)!
Mikon ja Okun hienot lohikäärmekortit löytyvät täältä, Annin tekemä hauska kortti täältä.

4 kommenttia:

Mimiko kirjoitti...

Nää on hienoja ja tosi nätisti väritetty.
Poikien kortit on nyt blogissa, omat ei :/

Mimiko kirjoitti...

Muistin juuri pojille näyttää nämä, hymisivät molemmat (sillai, että tykkäsivät paljon) tuossa selän takana :)
Ne kuvassa olevat farmileimasimet on kaikki uusia ja vain ne puput on myynnissä. En siinä kohtaa viitsinyt ottaa uutta kuvaa :/
Nääs kun tilasin sieltä farmilta suoraan ne leimasimet ja sitten onnistuin ne puput Huudosta vielä huutamaan (kun en muistanut niitä jo tilanneeni)... Hienoa.
Dropsit on kyllä tarjolla :)
Onnistuin Hesan reissulla ostamaan ne, vaikka samat jo oli kotona. Kyllä kehuin itseäni; kahden setin välillä kun pohdin ja osasin sitten taas ottaa sen mikä jo oli...
Niitä pinhviineitäkin on kaksi settiä...
Pitäisköhän pian ottaa asia vihjeenä, että ei vissiin pitäisi enää shopata kun pahvipää ostaa vaan niitä, mitä jo on...
Jos se nukkis ihan oikeasti kiinnostaa tai alkaa kiinnostamaan niin voisinhan kurkkailla, josko sen saisi purettua. Ihan varma kun en asiasta ole.
Ai juu, vielä yksi asia: vielä kun Bellasta tulee leimasimet niin sitten on tulleet kaikki ne, mitä ajattelin sunkin tykkäävän. Woodware ja Hero Arts on jo saatu, oletko jo kurkannut?

Sanna kirjoitti...

Meillekin tuli myös postia mutta ei olla vielä ennätetty askartelemaan (lue äidin työkiireet). Askarrellaan loppuviikosta, samalla Oskarin lähettämistä matskuista myös =)

Sanna kirjoitti...

Tässä meidän kortti =)