tiistaina, maaliskuuta 24, 2009

Altered Book 2.

Tämä postaus siirretty tänne.

10 kommenttia:

TanjaS kirjoitti...

Aivan huippu hieno. Hui ..että pidän sen kuvista ja väreistä.Ei oikein löydy sanoja kertomaan mikä siinä ja kuinka paljon viehättää:)

Anne S. kirjoitti...

Onnea onnea altsujen aloitukselle!! Aivan UPEITA sivuja olet molempiin kirjoihin tehnyt!!!!Itse olen ihan koukussa tähän juttuun...Varmasti käyn kurkkimassa miten kirjasi edistyvät.Mulla on vähän ongelmaa myös tuon oman kirjan sivujen kanssa, koun ovat niin ohuita.Mutta, pari-kolme sivua kun liimaa yhteen niin hyvä tulee.Ja hauskinta on, etten ikinä olisi LUKENUT kyseistä kirjaa, mutta tässäpä sitä samalla aina lueskelee :D ( miten mielenkiintoista lääkärin työ onkaan vuonna 1901 )Ja juu, täytyypäs avaimenreikiä etsiskellä nettikaupoista, kiitos vinkeistä ;)

Julie kirjoitti...

This is fabulous. I absolutely love it. I am playing around with altered books myself at the moment so its great to see such a lovely book.

Anonyymi kirjoitti...

Fantastic altered book. Really gorgeous.
Faye

Mimiko kirjoitti...

Tää tykkää myös paljosti :)

Anonyymi kirjoitti...

Absolutely beautiful altered book! Thanks for participating on Mixed Media Monday. Diane

Anonyymi kirjoitti...

Minä kävin jo eilen katsomassa tätä juttuasi - mikä näissä onkaan niin mukaansa tempaavan tuntuista.... ikinä en ole tehnyt... Mutta olen kait ihan ensimmäisenä törmännyt näihin altsuihin tuolla Ihan itsen sivustolla... siis ennenkuin olin edes koskenut mihinkään. Tämä sinun kirjasi on tosi upea ja sitä tekee vain mieli tutkia ja tutkia...

Francoise kirjoitti...

very good idea this altered book with mixedmedia challenge !
beautiful work

Femmy kirjoitti...

this is just fantastic!!!

RubyMay kirjoitti...

wow, wow, and wow again ! Your book is absolutely stunning. x