maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Sain Marelolta iiihanaa postia tänään :). Pääsiäisristipistovaihdossa Marelo lähetti minulle, ja posti tuli näin kauniissa peltirasiassa: Oikein muistit, rakastan peltirasioita :)! Tässä kiva tipupyyhe ja -kortti:
Klikkaahan kuvaa, niin näet tarkemmin! Tämmöisiä ei voi katsella tulematta hilpeälle tuulelle. Ja kylläpä oli rasiaan mahtunut melkoinen määrä muutakin tavaraa:
Ristipistokitti (jossa on painetut pistonkuvat. Tämmöistäpä en ole ennen tullut kokeilleeksi, vaikka laatikossa on jo yksi keijuaiheinenkin tämmöinen, Liisalta saatu, mikäli oikein muistan, odottelemassa. Kunhan ehdin tästä, niin...), keltaiset lankadokat, tikkareita ja karkkipussi ja kukansiemeniä. Ooh, kevättä on ilmassa, selvästi! (Isännällä on synttärit ensi viikonloppuna, ja hän aina sanookin, että syntymäpäivien aikoihin alkavat jo kevään merkit näkyä :D.)
Kiitos, Marelo, kivasta postista: tykkään kovasti! (Ja eivätköhän vain muksutkin tykkää, kun pääsevät tikkareihin käsiksi! - Tikkarit menevät 3 nuoremmalle. Esikoinen saa pienen osuutensa karkkipussista. Olemme hänen kohdallaan panostaneet sekä hampaidenhoitoon että painonhallintaan. Ne kun ovat kehitysvammaisten kaverien kohdalla usein vähän retuperällä molemmat... Tietäähän sen, kun herkkuja on maailma väärällään, eikä omaan päähän ihan mahdu, että miksei saisi syödä kaikkea, mitä mieli tekee. Ja hampaidenpesukin on tylsää ja pitää suorittaa mahdollisimman hätäisesti... Mutta olemme kyllä päässeet tällä "säännöstelypolitiikalla" ihan mukaviin tuloksiin, minun mielestäni.)

Oma pääsiäisvaihtoni on vasta tekeytymässä. Kas, kun aakkosvaihdon sai postittaa tänään, ja sen jälkeen on nyt helpompi keskittyä seuraavaan. Ja ensi kuussa alkaa jo SRPYkin :)!

3 kommenttia:

marelo kirjoitti...

Kiva kun pidit lähetyksestäni. Sitä oli todella kiva tehdä. Kaikki rtipiset hiemana erilaisia.

Rhynah kirjoitti...

Oi miten raikas lähetys! :D Ihanaa, kun kevät tulee. Tosin juuri kun pääsin sinullekin kirjoittelemaan, että täällä piisaa aurinkoisia kelejä, niin viime viikon lopulla satoi 6 cm lunta. Nyt kaupungin on ympäröinyt tosi tiheä sumu. Ikkunasta kun katsoo pihalle, niin ei näy kuin valkoista...
Pientä takapakkia siis, mutta eiköhän se tästä. :D

Mukavaa alkuviikkoa!

intsu kirjoitti...

Voi miten olet saanut ihanan lähetyksen! Sieviä noi sun Etiopian nutut.