maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Isäntä suoritti pelastusoperaation eilen "muuttohommissa" jollain kaverillaan, eikä päätynyt roskalavalle tämä kanavatyö: Hiukka likainenhan tuo oli. Irrotin sen aamulla kehyksistä ja pesaisin. Nyt se odottelee pyykkinarulla entistä ehompana. Ken tietää, missä tuommoinen kirkko (?) sijaitsee? Taustassa luki "Haaksluoto".
Ja nämä hyllytkin saavat uuden kodin meillä:
Minusta ne ovat kerta kaikkiaan liikuttavia. Pyyheliinateline taitaa kaivata raaputusta. Tuo valkoinen maali on ollut väärää laatua, eli lohkeilee tumman päältä. Toisaalta se on kyllä aika hauska tuommoisen kuluneen näköisenä. Hyllyjen luovuttaja oli suositellut, että lyö kirveellä palasiksi ja työnnä pannun pesään. Vaan päätyvätkin työnurkkaani nämä, kaikkikin :).

9 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Mukavan näköisiä hyllyköitä, nuihin saakin varmasti hyvin pikku tavaraa talteen :D

Marja-Leena kirjoitti...

Ristipistotyö on vaatinut tekijältä tunnin jos toisenkin ja lopputulos on aika näyttävä.

Hyllyt ovat aika kivoja. kyllä minäkin noille käyttöä keksisin.

Otithan taulun raamitkin talteen? Ovat miltei antiikkia,40-50 -luvulta ehkä? Vaativat ehkä pientä meikkausta. :)

Ritu kirjoitti...

Voi sun keräilijän kanssa ! Mulla taas ois tyhjennysvimma, kun kaikki paikat tursuaa joutavaa tavaraa. Pitäisi saada tilaa askartelumateriaaleille, kun ne vaan lisääntyy. Ois yksi ristipistotaulukin, jonka viskaan tunkiolle. Jos olisit lähempänä, tyrkkäisin sen sulle, heh heh :)

Matleena kirjoitti...

Kauniit hyllyt! Niihin saa paljon pikkutavaraa talteen. Ja hieno taulu! Hyvä palkka muuttotalkoista! Vai liekö olleet talkoot, kuvittelin vain. ;D

Mari kirjoitti...

Meilläkin on tapana pelastaa roskakatoksesta jos vaikka mitä. Kuun vaihteessa yleensä on kaikenlaista tarjolla; ollaan haettu sieltä mm. pojan huoneeseen ihan ehjä ja siisti kirjoituspöytä sekä yöpöytä, kummallekaan ei ole tarvinnut tehdä mitään muuta kuin pyyhkäistä ja ottaa käyttöön, eli eivät ole edes mitenkään kuluneita. Välillä ihmetyttää, kun kierrätyskeskus on tuossa 200 m päässä, että miksi ihmiset vaan jättävät hyväkuntoista tavaraa roskakatokseen, etenkin kun se on ehdottomasti kiellettyä. Onneksi on meitä dyykkareita talossa... ;)

Mama kirjoitti...

Komea taulu ja upeat hyllyköt! Upea löytö"saalis".

Mansesta kirjoitti...

Kirkon tunnistus oli helppoa, sehän on Tampereen tuomiokirkko!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Terve vaan, Manselainen :)! Treen tuomiokkoa minäkin epäilin (olenhan siellä ollut minäkin: konfirmoimassa, vihkimässä - niin, ja siellähän minut vihittiin virkaan myös!) Vaan alkoi epäilyttää, kun takana luki tuo Haaksluoto... Vaan voisiko se olla tekijän nimi siinä tapauksessa?

Bluemama kirjoitti...

oih! Ihania hyllyjä ja "roinaa"