torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Paperinauhasta tilaamani askartelujutut tulivat tänään. Monenmoista nauhaa ja ruusua oli mukana, kera tylsempien mutta tuikitarpeellisten teippien ja EZ-Mountien. Tätä odotin mielenkiinnolla: En ole tämmöistä oikein "tehtaassa tehtyä" maskia koskaan ostanut. Saas nähdä, kuinka toimii. Tosi nätit kuviot ovat ainakin!
EDIT: Kommenteissa kyseltiin, mitä maski tarkoittaa. Se on tavallaan leimasimen käänteiskäsite. Eli tuo muovinen kuvio, "maski" (jonka muoto näkyy tuossa mustana), asetetaan kuvioitavan paperin päälle. Sitten tuputellaan esim. leimasinmustetta päälle ja kun maski otetaan pois, tuloksena on tietysti valkoinen (tai paperin värinen, siis) kuvio pohjapaperilla. Hmm, osasinkohan nyt selittää... Toimii siis samalla tavalla kuin perinteinen sabloona!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tuo maski tarkoittaa? Sana on tullut vastaan useammassakin askartelujutussa, joskus sabloonan yhteydessä tyyliin sabluuna/maski.

Kysyy nolo tumpelo

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, nyt tajusin. Maski on ikään kuin aukkosabluunan negatiivi: aukkosabluunassa tausta jää pohjan näköiseksi ja kuvio varitetään tms. ja maski toimii päinvastoin!