torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Ei päivää ilman postia - siihen ainakin pyritään :D! Sain Anne S.:n tuplavaihdon kakkososan kortit tänään. Valitettavasti en muistanut kuvata tehtäväksi lähettämiäni kuvia, joten joudut tyytymään kirjalliseen selontekoon. Lähetin "tuntemattomalle askartelijalle" 2 kuvaa: "Auringonjumalan tyttäret/japanilainen naisellisuus" -näyttelyn lehtimainoksen ja Albert Einsteinin kuvan.
Ulla oli saanut kuvat käsittelyynsä, ja oli pitänyt niitä haasteellisina. Ja minä kun luulin lähettäneeni helpot tällä kertaa :). Hienosti Ulla haasteesta selvisi, ja tässä siis tänään saamani ATC:t "Japanilainen naisellisuus" ja "A. Einstein": - Klikkase taas kuvaa, niin näet tarkemmin!
Kiitos, Ulla, olit löytänyt molemmista kuvista näkökulman, jota en itse olisi hoksannut. On kivaa, että hyödynsit japanilaisaiheiseen korttiin myös tekstit. Nyt se säilyy muistona myös tuosta näyttelystä. Myös tuo art deco -henkinen nainen tuolla vasemmassa yläkulmassa oli mielenkiintoinen rinnastus. Itämailtahan tosiaan tuohon aikaan, viime vuosisadan alkuvuosikymmenillä, tyylivaikutteita löydettiin.
Einstein-kortissa pidän kovasti siitä, että alakulmasta löytyy nimmari. Mielenkiintoisesti olit ottanut teemaksi nuo palkinnot. Itse olen tottunut pitämään Einsteiniä lähinnä "luovana hulluna", joten tämä oli minulle uusi, asiallisempi näkökulma. (Kas, autistin äitinä olen lähinnä kiinnittänyt huomiota siihen, miten eri tahot väittävät Einsteinin olleen joko autisti, "asperger", dysfaatikko, skitsofreenikko, tai mikä milloinkin intressinä on :D. Toki Einstein itsekin halusi luoda itsestään "omistuista" julkisuuskuvaa irvistelemällä ja ilmeilemällä valokuvissa - toisin kuin näissä korttiin tulleissa kuvissa.)

Omatekemäni kortit lähtivät määränpäähänsä tänään, joten eivätköhän ole huomenissa julkaistavissa nekin. Kommervenkkejä oli kyllä minunkin luovuuteni poluilla... No, siitä sitten huomenna.

1 kommentti:

Ulla kirjoitti...

Hei,kiva,että pidit korteista.ja löysit sen,mitä niihin koetin hakeakin,Siksi ne olivat haaste.Kyllä kai Albertia siihen aikaan hulluina pidettiinkin,mutta nyt on pakko kunnioittaa,kun vertaa näihin nykyajan "neroihin"Eikö?