maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Limppuja :)

Ei niin syötäviä, mutta erittäin hyvännäköisiä muuten tuli postista meille tänään: Vaikka Mama on blogistaan päätellen armoitettu kokki, nämä häneltä tulleet limput ovat nypläysalustoja; kiitos! Kyllä tuo iso limppu ainakin pääsee ihan välttämättä tänä keväänä jo käyttöön, jos vain aikaa jostain välistä nypläämiseen siunaantuu!
Eilen mainitsin, että täytyypä neulaista muutama pikkunuttu Etiopiaan. Yhtä jo aloittelinkin:
Sitten päähäni pälkähti jostakin, että eikös tämän kylän naisten käsityö-/diakonia-/lähetyspiiri, ns. Tapulipiiri (johon en ole kertaakaan osallistunut, * häpeää *, en ole sosiaalinen neuloja...), neulo justiin jotain vauvannuttuja. Tänään otin asiasta selkoa, eli juu-u, samoista nutuista on tosiaan kysymys! Se olikin mukava tieto, kun ehdin jo miettiä, pitääkö minun yksikseni neuloa kilon verran vauvannuttuja, jotta pakaasi kannattaa postittaa Etiopiaan. Nyt sitten ilmeisesti saan nutut muiden "peesiin", joten ehdin tänä keväänä neuloa vielä muutakin.
EDIT: Tuo nutuntekele muuttui jo muuksi. Ekasta nutusta tuleekin vauvalankainen, kun sopivaa vielä varastosta löytyi :)!
Muuten. Ellet ole vielä käynyt, poikkea nyt Marita Liulian Choosing My Religion -näyttelyssä, edes näin virtuaalisesti. Kannattaa varmasti!

1 kommentti:

Mama kirjoitti...

Hei!
Hienoa että limput ovat saaneet uuden kodin. Kiva jos kelpaa!
Iloisia nutun neulomisia!