sunnuntaina, helmikuuta 15, 2009

Sunnuntaita

Pyhäkouluakin pidettiin tänään, ja ystävyysteemalla tietysti. Lapset askartelivat sydämellisiä kortteja:
Kuten näkyy, meillä on monenikäisiä askartelijoita siellä. Teinipojat eivät askarrelleet. Auttelivat mieluummin miestäni keittiöpuuhissa.
Tässä vielä neilikkakimppu ihan muuten vain:
Isäntä kiikutti sen kirkolta kotiin. Oli viikko sitten alttarikimppuna, mutta hyvin tuo vielä meidän pöydällä välttää. Neilikat ovat kestäviä. - Niin, että saan minäkin joskus isännältä kukkia. Siihen on kaksi väylää: laitan ostoslistaan, että "kukka" (ja yksilöin lajin, tietty) tai sitten isäntä kiikuttaa kirkolta vanhat kukat meille (menisivät muuten roskiin...) Mutta pääasiahan on, että saan kukkia :D.
Ai niin, jos arvonta kiinnostaa, kopsaa ja linkitä tämä banneri blogiisi ja käy ilmoittamassa siitä ko. firmalle sivuilla olevan ohjeen mukaisesti:

- Jos jotakin "ruattinkiälisistä" ohjeista ymmärsin, sitä kautta pitäisi päästä mukaan arvontaan :).

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voikun kaunista aakkospistelyä tulekaan. Minulla valmistui aakkostyö eilen. Nyt vaan odotellaan että pääsee lähettämään.

neilikka on minun lempikukkani,kuten minun napissakin on kukka kuvattuna,joten kukat ovat upeita.

intsu kirjoitti...

Minä nyt jännityksellä odottelen mikä ihana aakkospistely tuleekaan! Kaikki ,suorastaa ihan kaikki pistelyt yleensä ovat ihania. Minuakin odottais monta pistelytyötä ja kirjailua ja virkkausta ja neulomista ja,ja... ei koko elämä,eikä montakaan elämmää riitäis kaiken tekemiseen!
Hienoja lastenkortteja tuli ja nätti on saamasi kukkakimppukin :)

intsu kirjoitti...

Voi ,minkä ihanan yllärin posti toi! KIITOS! Niin hienosti tehty,upea kortti! Iloisestipa alkoi tämäkin viikko ja onhan ystävnpäivä joka päivä. Mutta onneks mullakin on osoite.... :D Kirjoittelen paremmalla aikaa,kun nyt tuo "täystuho" touhuilee mun huushollissa ja ehtii joka paikkaan. Kaikki mummin langat voi vetää,jos suinkin ylettyy ja verhoissa voi roikkua jne. :D

Ninnu kirjoitti...

Kaunis pistely! Oletko tehnyt liukuvärjätyllä langalla? Näyttää hyvältä.

marelo kirjoitti...

uuden ristipiston vaihdon ilmoittatuminen käynnissä