sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

Sunnuntaita!

Heh, lupasinkin julkaista tänään kevätpäiväntasausyllätyshuivin nykyisen olomuodon, ja sehän on siis tämä: Eli kolmannen vaiheen minäkin sain valmiiksi, eilen. Naurunhörähdys puolestaan johtuu siitä, että neuloin kolmannen vaiheen valmiiksi jo alkuviikosta. Jälki ei kuitenkaan miellyttänyt, ei sitten yhtään: liian löpsöä minun makuuni. Niinpä vedin puikot pois ja purin koko "komeuden", ja vaihdoin sitten numeroa pienempiin puikkoihin, jotka taitavat nyt olla siis kokoa 3,5.
No, tämähän on minulle tyypillistä, tämä yrityksen ja erehdyksen tie!

Sitä myöskin kuvannee tuo alempi postaus koskien Card Challengea: En pystynyt jättämään korttiluonnosta rauhaan. Kun pastellisävyt eivät ole oikein minun juttuni, oli "pakko" vielä yöllä ("Intohimon tuulet" -leffan jälkeen, eli aika myöhään...) tehdä uusi kortti "omilla väreillä". No, nytpähän on kaksi japanitar-korttia, ja niitähän ei voi olla koskaan liikaa :).

Sain mireliltä ja kotkottimelta haasteen etsiä neljännestä albumista neljäs kuva ja kertoa siitä. Et usko, kuinka tylsää, arpa osui tähän: Eli siinähän on sama Kortelahden mallista nypläämäni enkeli, joka on napissani ja Avatarissani... Kuva on muutaman vuoden takaa, kun kaupungin palkkalistoilla oleva mieheni toi joulun jälkeen kaupungin käyttämättömät joulukuuset polttopuiksi. Silloin halkopinonvierustoilla oli hetken aikaa useampi kymmenen joulukuusta. Joku kaveri vitsailikin, että oletkos ruvennut kuusikauppiaaksi. (Olisi ollut kyllä vähän huonot markkinat, silloin tammikuussa.)
Ripustelin kuusenoksille käsitöitäni kuvaamista varten. Oli mielestäni nätti tausta. Tämäkin enkeli oli kuin kuusenkoriste.

Tätäkin haastetta on kierrätetty jo niin monessa paikassa, etten nimeä ketään jatkajaa, vaan lukija ottakoon sen mukaansa, ellei ole siihen vielä vastannut :).

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Voi kun kaunis tuo huivinalku tuosta sinivihreästä langasta! Minä tykkään sinisestä väristä ja tuo vihreäkin näyttää tuossa sinisen rinnalla oikein kivalta. Kun puran jotain ja kudon uudestaan, sanoo mieheni silloin usein, että "riittääpä tekemistä ja halvaksikin tuommoinen harrastus tulee"! ;D

Tuo nyplääminen minulla on kokeilematta. Ennen aina sanoin, että sitten eläkkeellä minä sen opettelen. Nyt olen ollut kolme vuotta eläkkeellä enkä ole vielä edes pohtinut asiaa. Nypylät ja tyynykin olisivat valmiina, äidiltä perittyjä. Pitääpä panna harkintaan! ;)

orvokki kirjoitti...

Näyttää ihanalta isopi taitaa sinulla tulla kuin minulla jokinverran.
mutta pienikin on kaunista.
Ihana tämä nyplätty enkelikin.
nyt odotelaan sitten vihjettä 4
molemmat ja on jänää nähdä mitä sieltä seuravaksi tulee:D

wiiks kirjoitti...

Kivannäköistä huivia tulossa! Ja ihania kortteja olet tehnyt :)