perjantaina, helmikuuta 13, 2009

Sitä itämaista

Annifanni sai eilen lähettämäni itämaisaiheisen Erilainen Vaihto -postin, joten voin sen nyt itsekin julkaista. Näiden korttien valmistaminen oli luonnollisesti minulle mitä mieluisinta:
Tervehdyskortti on haastekortti täältä, ylärivin ATC, "Verhottu katse", on haastekortti täältä ja alarivin keskimmäinen ATC, "Tao", täältä. Kaksi muuta ovatkin sitten ennen julkaisemattomia, eli "Temppelipoika":
Ja "Sun":
Ja tässä lähetyksen muut lisukkeet:
Ja Annifannin lähetys minulle löytyy siis täältä. Pari ATC:ta lähetin myös ystävänpäiväpostina, eli "Honor":
Ja "Kirje ystävälle":

Kiva tehdä noita itämaishenkisiä, tai mitä vain "eksoottisenoloisia" kortteja, kun niissä voi käyttää reippaasti värejä, ja värejä minä rakastan!

Josta johtuikin sujuvasti mieleeni, että kiitos, Palaga, sinisestä e-kortista. Maa tosiaan hohtaa nyt lumivaipassaan! Nuorimpien tenavien koulussa on tänään koko koulun rusettiluistelu. Lapset odottivat sitä jo kovasti. Kuulemma arvotaan parit ja syödään mehua ja makkaraa :).

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kiitos ystävänpäiväkortista, se on upea. itsellä jäi kortit lähettämättä.

Matleena kirjoitti...

Sinäpä yllätyksen järjestit, ihanan sellaisen, suurkiitos ja lämmin halaus! ;) Kortti on niin ihana ja aivan taas minun lempipunaista tuo pohja. Mieskin sitä tuossa tutki oikein tarkasti, miten on tehty. Hyvää ystävän päivää sinne teillekin!

Liisa kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää sinulle Outi!

Mimiko kirjoitti...

Aivan ihania!!
Se 3D-korttikin on melkoisen makea :)

Oliveria kirjoitti...

Heissan ja suurkiitos :D Sainpas mukavaa yllätyspostia. Molemmat kortit ovat tosi hienoja ja ATC-kortti onkin syynätty tarkkaan, että miten tehty :) Ja se pyöreä ihanuus vaatiikiin vähän pidempää harkintaa ennenkuin uskaltaa alkaa tuunamaan - kannen kaunis koristelu vie ajatuksia kesään - luulenpa että skräppään jostain rantalomakuvista siihen sivut. Katsotaan :D Oikein ihanaa Ystävänpäivää sinulle!