keskiviikkona, helmikuuta 11, 2009

Itämaista postia

Annifannilta tuli tänään , jonka aihe oli minulle mitä mieluisin, "Itämaat". Tässä ihana 3D-kortti (kuva oli saanut hiukka siipeensä postissa, mutta kyllä se mapissani taas suoristuu) ja 4 ATC:ta:
Kortin vieressä on Annifannin itse tekemä ATC-pohja, ja se olikin mieluisa yllätys! Nuo ATC:t ovat ihania, jokikinen. Voit arvata, että niitä täällä tapittelen tovin jos toisenkin.
Tervehdyskortin sisällä luki semmoinen tervehdys, että oksat pois:
OK, taitaa olla sitä "wingdingsiä", vai mitä tuo lienee, hmmm... Enpä huomannut heittää Annifannin korttiin tervehdystä vaikkapa hepreaksi! Tosin oma hepreankielentaitoni alkaa olla niin ruostunut, etten taitaisi itsekään osata lukea, jos nyt näkömuistilla vielä jokusen sanan kirjoittaa osaisinkin :D.
Annifanni oli laittanut tosi mieleiset - ja muhkeat! - lisukkeet myös, katso vaikka:
Korttipohjia, papereita, kiiltokuvia, 3D-tarroja, kiinalaisia kuvia (tuo postikortti jätskiä syövistä pojista on lumoava!) ja kuvassa toiseen kertaan myös tuo itse tehty ATC-tausta. Tuommoisiin on tosi kiva jatkaa omaa korttia. Nyt kun löytäisi siihen sopivan kuvan, lohikäärmettä tai espanjatarta ajattelin... Niin, ja teetä oli mukana kanssa, suosikkimerkkiäni!
Oma postini Annifannin suuntaan lähti vasta tänään, joten siitä sitten myöhemmin...
Ja lohikäärmeestä tulikin sujuvasti mieleeni, että leimasinvalikoimani turposi taas tänään. Etsiskelin (mutten löytänyt) High Hopesin lohikäärmeleimasinta suomalaisista nettikaupoista. Löytyi sentään onneksi toisen valmistajan leimasin suurempaan lohikäärmekuumeeseen:
Ja kun High Hopeseja katselin, niin olihan niissäkin joitakin kiinnostavia tarjolla. Tämmöiset ostin (Kuvat ovat törkeän pimeitä, anteeksi), Opossumikaverukset:
Sukeltaja Dan:
Ja Hilpeä joulupukki:
- Isäntä kysyi, miksi joulupukki näin kesää vasten, että oliko tarjouksella. Hmm, ei ollut. Teki vain mieli, kun oli niin hauskan näköinen. (Voi minua...)

1 kommentti:

annifanni kirjoitti...

Kiva että posti tuli perille..ja vielä rutisteltuna!!No, jos kansiosi suoristaa.
Mukava kun tykkäsit, tuli itsellekkin hyvä mieli.
Kivaa loppuviikkoa .Täällä odottelen postiluukun kolahtelua.