torstaina, tammikuuta 29, 2009

Vapautta on...

Pari korttia atcwednesday -haasteeseen, jonka teema on "Free" eli "vapaa". Käsittääkseni haasteessa tarkoitettiin nimenomaan "vapautta" (freedom), eikä sitä, että aihe olisi vapaa, eli itse päätettävissä. Toisaalta, sitähän se vapaus on, että saa itse päättää, eli ei siitä sen kummempaa, ristiriitaa ei ole :).
"Vapaus ajatella - ja sanoa":
Tästä tuli vähän hurja, kun tuo "köysi" suussa näyttää pikkuisen yököttävältä... Huomaa lintuleima ylävasemmalla ja Aurinkokuningas yläoikealla. - Sekä teepaketista löytynyt aforismi ;). Väritykseen tarjosivat taas ProMarkerit ja suklaanvärinen leimasintyyny oivan avun. (Kortti on kyllä suora, mutta kuva ei näemmä taas ole...) (Varattu Arja L:lle.)
Toinen kortti, "Vapaan maailman puolesta":
En tosiaan ole USA-fani, mutta tähän korttiin yllytti monikin tekijä.
Tässä siis "huvin vuoksi" tuoteseloste: Amor USA:n lipun alla jäpittämässä (sain Ritulta juuri eilen, kuten myös helmiäiskyyhkysen), tausta Hesarista (yhdistetty juttukuvista, joista toinen kertoi Suomen sodasta ja toinen vaakunoista), sekä tuo vasemman alanurkan lätkä Obaman puhujapulpetin reunasta. Teksti löytyi "Isän tyttö" -oopperan mainoksesta, tiilimuurinpätkä kynnysmattomainoksesta ja oikean alanurkan "paperin läpi murtautuva" tenava Kotilaiskan taannoisesta vaihtoaskista. - Ai niin, ja huomaa rauhankyyhkyn suussa oleva "oliivinoksa", leikearkista!
Varsinaista tajunnanvirtaa oli tämän kokoaminen, niinkuin ATC-askartelu parhaimmillaan on!
USA:n pyrky olla sekä maailmanpoliisi että vapaiden kansakuntien edelläkävijä oli tämän kortin pontimena.

5 kommenttia:

Mireli kirjoitti...

Teet aina niin kauniita kortteja! Haaste blogissani :)

Arja L kirjoitti...

Kyllä kyselemäsi kortti on vapaa ja oikein mielelläni vaihdan sen kanssasi.Onko tuo sinun ylimmäinen "vapaa" vapaa? Siis se miltä köyttä suusta valuu ;) Se on ihana!

Peikkotyttö kirjoitti...

Upeita ja kauniita molennat. :)

Ritu kirjoitti...

Voi miten hienoja ! Kyllä sitä nyt voi ihan pikkuisen USA - fani olla, kun sillä Obamalla on ainakin niin ihanan tuntuinen perhe ja minusta hän itsekin vaikuttaa järkevältä.( Paraskin arvostelija :) Aika näyttää.

Tikuvee kirjoitti...

Kauniita monitahoisia kortteja.