torstaina, tammikuuta 29, 2009

Vaihdeltiin taas

Tuli tänäänkin postia, vaikka en itse asiassa muistanut sitä odottaakaan :). Vauva-aiheinen tuli minulle Kaisalta (joka ilmeisesti on blogia vailla?) Kivannäköinen pakkauspaperi (eli sekin menee kierrätykseen, sopii hyvin ATC-kortteihin): Kaisa oli ottanut huomioon korttiaskarteluharrastukseni, ja sehän on mainio juttu, se:
Onkin monensorttista vauva-aiheista. Pelkäänpä, että ihan lähiaikoina ei - tietämäni mukaan - ole lähipiiriin vauvoja tuolssa, mutta kenpä sen tietää... Nuo koristukset sopivat kuitenkin myös ATC-kortteihin, joten kyllä käyttöön tulevat varmasti.

Ja sitten pääasia, itse pistely, joka on hehkuvanvärisessä pikkupyyhkeessä:
- Ja lakritsatkin sävy sävyyn!

Pistely vielä lähemmin:
Tosi suloinen pistely, ja oikein huolella tehty (huom. söpöt vauvakuopat pisteltyjen vauvojen polvissa): lämmin kiitos sinulle, Kaisa!

2 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Miten voin kyllin kiittää ?!! Ja voisin totisesti jatkaa: elämää rikkaudesta !!! Miljoonat kiitokset suuresta yllätyksestä, jonka sain sinulta tänään. Ensinnäkin nuo kortit ovat niin huippuja, että ihan hävettää omat vaihtarini, mut ei voi mittään. Taiteilijat on erikseen :) Ja kaikki muu ihana, et usko, miten iloiseksi tulin. Olet ihana ystävä, kiitos siitä !

Rhynah kirjoitti...

Hei!
Tulet seuraavien kolmen kuukauden aikana saamaan korttipostia ja askarteluyllätyksiä länsinaapurista. ;) Eli Korttiystäväsi tässä ilmoittautuu ja lupailee monta visiittiä ja sopivasti kommentteja blogiisi ringin aikana. :D
Mukavaa alkuviikkoa sinulle!