tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Say ohi on!

Nyt on sitten minunkin osaltani aika sanoa pysyvät jäähyväiset say7-kierrokselle. Minun "muistettavani" oli Pirjo, mikä sattuikin oikein somasti, koskapa hän oli tuttu jo entuudestaan. Mikä seikka tosin kasvatti hieman paineita, sillä pelkäsin, että salaisuus paljastuu ennen aikojaan...

Vaan kuulemma salaisuus säilyi, ja nyt voin julkaista ihan itse viimeisen lähetyksenkin, vaikka löytyyhän se Pirjonkin sivuilta, kuten kaikki muutkin. Pirjo oli erittäin mukava muistettava, sillä hän kiitti heti lähetyksestä, joten täällä päässä ei tarvinnut kärvistellä epävarmuudella perillemenosta!

Viimeiseen pakettiin tein tuon kortin ja helmimandalan:

Nuo postikortit ovat sikäli kiinnostavia, että ovat vanhoja kortteja Vammalan Vanhan kirjallisuuden päiviltä, joka on tuo synnyinpaikkani suvien suurtapahtuma. Vammala puolestaan muuttui vuodenvaihteessa Sastamalaksi. Kortit voi "historiallisesta arvostaan" huolimatta käyttää ihan rauhassa vaikka ATC-askarteluun. Niistä saa vinkeitä vintage-vaikutteita.
Ja nämä kiinalaiset golffaritytöt (ATC-kortin kuvassa) menivät ATC-tarvikkeiden mukana Pirjolle myös:
Oli tosi mukava lähetellä juttuja semmoiselle ihmiselle, joka on jollain tavalla tuttu jo entuudestaan. Samalla se oli haasteellista, kun piti miettiä, mitä leimakuvia, askartelutarvikkeita jne. Pirjo oli ehkä minulla nähnyt. Jouluksi teki mieli tehdä hänelle joku ristipisto, mutta sehän olisi ollut liian helppo arvata... Isäntä "harakanvarpaineen" oli kyllä loistava apuri ;).
Seuraavalle Say-kierrokselle en osallistukaan, ja pikkuneitikin sanoi pitävänsä taukoa lastenSaysta, joten jääpähän sitten enemmän aikaa muille vaihdoille...

Tänään sain tuhdin leimakuvapaketin Merviltä:
Upeita ovat, kuten tuo hänen tekemänsä ATC:kin, vai mitä:
Lisä Aasia-kokoelmiini, jeee! - Ihanat nuo tupsut, muuten. Minulla oli kouluaikoina eteläkorealainen kirjeenvaihtokaveri, kuten olen ehkä täällä joskus kertonutkin. Hänen lähettämissään koristetossuissa oli juuri tuommoiset kiiltävät tupsut kanssa.

Huomenna lähtee minun leimakuvalähetykseni Merville, joten pitäisi ehtiä tällä viikolla perille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani http://kutomapiiri.vuodatus.net
on sinulle jotain
T: Raija

Anna Amnell kirjoitti...

Täälläpä on mukavaa tavaraa! Onko tämä blogitaivas?

Sanavahvistukseksikin tuli "galvin".
Ja nyt "judas"!!

Ei voi olla totta!

Heidi kirjoitti...

Sä olet hienosti keksinyt mikä sopii kimono/geisha aiheisten juttujen kanssa yhteen! Vitsi kun itselläin olisi joskus älliä yhtä paljon =) no oon mä jotain keksinyt, mut en niin paljon en jaksaisin innostua korttiaskartelusta.