maanantaina, tammikuuta 26, 2009

Puikot heiluu

Tällainen: kutsui seireenilaulullaan puoleensa, enkä malttanut olla vastaamatta kutsuun. Vaikka aloitan haastetta vähän myöhässä, alku oli onneksi aika simppeli, eli pääsin mukavasti kyytiin: Lanka lienee viimesyksyistä huiviklubilankaa, vaikka ihmettelinkin noita nyssyköitäni, että mitkähän näistä nyt ovat sukille ja mitkä huiveille... Vyötteenkin olen tainnut keriä kerän sisälle, joten siitä ei ole tässä vaiheessa apua. Mutta mitäpä sen oikeastaan on väliä, kunhan lopputulos tuntuu ja näyttää hyvältä. Tämä on ainakin mukavan "öljyistä" lankaa, eli sitä on kiva neuloa pakkasen kuivattamilla atoopikon käsillä. Vielä lähikuvaa pinnasta:
Värit ovat ainakin justiinsa lempivärejäni! Nyt vain malttamattomana odotan 3. vihjettä!

Tuo seireenilaulun kuunteleminen vaikutti sitten sen, että tämä työ on edelleen kesken: Kyseessä on bolero itselle. Olen tunikaihminen, pömppömasuineni. Bolero sopii puolestaan tunikan kanssa, joten olen siis boleroihminen myös.

Boleron lanka on Nallea ja ohje Moda 1/2009, malli nro 9. Mallineule ei ole vaikeaa, mutta luin sen väärin, ja siksi neulon etukappaletta jo 3. kertaa! Päätin sitten neuloa molemmat yhtä aikaa, että tulevat edes samanlaisiksi... Purkuhommatkin ovat olleet jo pariin otteeseen mielessä, vaan kun hoksasin, mistä väärintulkintani johtui, päätin jatkaa sinnikkäästi kumminkin.

No. tätähän on aikaa neuloskella aina välillä, seuraavaa huivivihjettä varrotessa.

Tein ystävälle ATC:n, mutta enpä huomannut ottaa siitä tämän parempaa kuvaa. Tässä kumminkin "Ystävyys on ... yhteinen harrastus": Isäntä kysyi, että lakaisevatko ne siinä, vai imuroivat. Höh, eikä, kun pelaavat golfia! Tytöt ovat kiinalaisesta postikortista, temppeli on leimakuva, punainen pohjapahvi suklaarasiasta, kukkapaperi Saylta, sininen reuna mainoskupongista, lisänä ääriviivatarroja ja sudenkorento-haaraniitti, ja ruskeaa leimasinmustetta sekä ProMarkereita ruskeana, punaisena ja keltaisena.

Tämmöinen kaipaisi vielä muuten osallistujia, eli jos kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa (todennäköisesti ei tule olemaan "salainen", osanottajamäärän vähyyden vuoksi - mutta mukavaa se voisi olla?)

12 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Niinhän sitä rupesi huivia tulemaan! ;D Väri on kyllä minustakin kaunis. Malttamattomana täälläkin kolmatta vihjettaä odotellaan.

Kirsi kirjoitti...

Ihana lanka!

Ritu kirjoitti...

oot suanu tunnustuksen ja tiältä tulloo toinen samanlainen, joten otapa tai jätä :)

Ritu kirjoitti...

Voi tokkiisa, "keskimmäisen" saat mielihyvin. Teen myös mielelläni sinulle Aasia-aiheisen kortin. Vaihdossa minulle käy yllärikortit :)Mukava juttu !

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Voi miten kauniin värisen langan olet huivii valinnut!

Anonyymi kirjoitti...

Oon ihan koukussa ihaniin sivuihisi! Pittää aina käydä tsekkaamassa mitä tapahtuu..ristipisto-immeisenä yllättäin sain tässä sukan neulomis inspiraation sivuiltasi!
T. Pii.s.

Mimiko kirjoitti...

Jaa että postauksessa oli myös jotain neulejuttuja? Huomasin vain sen ihanan kortin...
Ei vaan, vitsivitsi (siis se, etten niitä neuleita olisi huomannut) ;)

Kat kirjoitti...

Idea on muuttunut, käythän pikapikaa lukemassa: http://salainenkorttiystv.blogspot.com/

Pirjo kirjoitti...

Voi ihana ystävä ! Kiitos valtavan ihanasta paketista ja koko Say7 ajasta. En todellakaan tiennyt, että se olet sinä. Ajattelin aivan toista ihmistä. Tosiaan, osasit ilahduttaa minua koko say-kierroksen ajan mieleisilläni jutuilla. Voi harmi, kaikki loppuu aikanaan, mutta meidän ystävyyshän ei lopu :). Say8:n en osallistunutkaan. Ajattelin vähän levätä :) Kiitos ja iso hali sulle!

Pirjo kirjoitti...

Minulle nuo kortit ovat sellaisenaan aarteita. En raaski käyttää niitä korttiaskarteluun :) Sinulla on ihana mies, kun ottaa osaa sinun harrastuksiin. Meillä mies vaan muuraa ja rakentaa. Nytkin keittiö on aivan yösalaisin, kun sitä uunia odotellaan. Mies tykkää moottoripyöristä ja beatlesista ja elviksestä. Tilasin hänelle aiheeseen liittyviä kortteja :) Sinulle on jotain blogissani, vaikka oletkin jo saanut :)

Ninnu kirjoitti...

Kiva huivin alku!

Pirena kirjoitti...

Minäkin tykkään tuosta sun huivinaloituksestasi, väri on kiva. Mutta nuo alemmat Kainuun-kukkalapaset vasta ovat mieleeni.