lauantaina, tammikuuta 17, 2009

Mitä pöydältä löytyy...

Viikon kollaasimania haastoi tekemään siitä, mitä pöydältä löytyy. Ja sieltähän löytyy! Innostun lajitteluhommiin vain puuskittain. Varsinkin kierrätysmateriaali ja edellisten askarteluiden jämät jäävät työpöydälle pyörimään. Tässä "Kiitorata":
Tekstikyltti on lehtikuvasta, joka uutisoi lento-onnettomuutta. Enkelin kuva on jonkin lehden hartauskirjoituksesta, ja olen sitä säästänyt, vaikka mietin, että se taitaa olla aika rankka kenellekään lähetettävään korttiin. Jos se assosioituu liian herkästi hautausmaan kivipatsaisiin, siis. En tiedä. Perhoset ovat luonnollisesti postimerkeistä, ja lumihiutaleet lehden ale-mainoksesta. Todellinen kierrätyskortti. Kun korttipohjakin on vielä muropaketista, niin "uutta" on vain Saylta saadun leimasimen tekemä leima oikeassa ylänurkassa, reunojen värjäämiseen käytetty leimaväri, liima ja pinnoitukseen käyttämäni servettilakka. - Kaikkea ei sentään voi kierrättää ;)
Ja vielä jäi pöydälle paljon askarreltavaa...

10 kommenttia:

Armiida kirjoitti...

Idän eksotiikkaa voin vaihtaa mielelläni, mutta Keijukortti jää omiin kokoelmiin. Laita sähköpostia, jos vaihto vielä kiinnostaa:)

Ninnu kirjoitti...

Hieno!

kikka kirjoitti...

nätti kortti

Anne S. kirjoitti...

Supermakee kortti!!!!

Sanna kirjoitti...

Upea kortti!

Ritu kirjoitti...

Minusta tämä on erittäin kaunis kortti. Kiviset enkelit mielletään tosiaan usein hautausmaahan, mutta tähän korttiinkin kuva on mitä osuvin. Eräs ystäväni oli kerran sairaalassa, ei mitään kuolemanvakavaa. Meinasin viedä hänelle pienen suloisen enkelin, mutta toinen yhteinen tuttavamme sanoi, että kamalaa, siitähän tulee kuolema mieleen. On ne enkelit niin herkkiä asioita. Mulla enkelit merkitsevät enemmän kaikkea muuta kuin kuolemaa. Ehkä ensimmäisenä tulee mieleen suojelusenkeli.

Sandy kirjoitti...

Tästä tuli tosi kiva! :)

kotkotin kirjoitti...

Olisin kysynyt onko missään nettisivuilla ilmasia ristipisto-ohjeita, Nimittäin lankoja ja kangasta olisi ennestään !!
Kaipaisin muutaman helpon uuden mallin ystävänpäivälahjaan.

Bluemama kirjoitti...

Hieno kortti! Mulle ei tullut mieleenkään hautausmaat... ennemminkin jonkinison kaupungin puisto :)

Peikkotyttö kirjoitti...

Upea kortti. :)