tiistaina, tammikuuta 20, 2009

Kiinalaista lintupostia

Hyvänen aika, kun on niin kiire, ettei meinaa ehtiä koneen viereen istahtaa :D

Jäipä vielä sunnuntain pyhäkoulukin päivittämättä:
Kerroin pyhäkoululaisille Jeesuksen lapsuudesta, sen vähän, mitä siitä Raamatun perusteella tiedetään. (Herodeksen vainoista pakeneminen, temppelissäkäynti 40 pvän ikäisenä ja 12-vuotiaana tapahtunut "karkaaminen" temppeliin, opettajien kanssa keskustelemaan.) Pyhäkoululaiset saivat esittää tarinan roolit ja lopuksi piirsimme aiheesta "Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa."

Sitten ripustimmekin tekemäni peittokirjonnan "Vox-Pax-Lux" kirkon seinälle, koskapa seurakunta päätti sen ostaa. Mukavaa! Rahat menevät edelleen pikkukirkkomme kellotapulin rakentamiseen, mutta rahallista hyötyä tärkeämpää minulle on hyvä mieli siitä, että työni pääsee rakkaan kirkkomme seinälle.

Pirjon kautta sain vinkin Kiinassa asuvasta Helistä, jolle lähetin (tylsää ja tavallista hyötytavaraa) vaihdon, ja joka lähetti minulle kertakaikkiaan valtavan ihanaa kiinalaista postia:
Syömäpuikot (perhoskuvio), kalligrafiapensseli, namuja, pussukka (joka on kuvassa ylösalaisin: on kiinalaisjakun muotoinen :) ), kaunis tervehdyskortti (jonka alla näkyvä sanomalehden sivu menee ilman muuta ATC-askarteluihin yms.) sekä
upeita punaisia leikekuvia, kirjottu kurkitaulu ja KAUNIS ristipistopakkaus, jonka kuvassa on mystinen bambumetsä. Klikkaile ihmeessä kuvia, niin pääset ihailemaan!
Heli oli koonnut ihanan lähetyksen, jossa hän oli ottanut kauniisti huomioon rakkauteni siivekkäisiin ja erityisesti kurkiin. Kiitos, kiitos!
(Toivottavasti lähetykseni Helille kestää postin riepotuksen...)
Minulla olisi pari vaihtoakin lähetettynä, mutta enpä esittele niitä vielä, koskapa odottelen ensin, että menevät perille.
Olen opiskellut innokkaasti Sayni lähettämää askartelukirjaa. Siinä riittää tosiaan katsomista ja lukemista! (Ja ideoita hiekkapaperi- ja mehiläisvahakäsittelystä ja ties mistä!)

Mutta nyt täytynee mennä ahertamaan leimakuvia, jotta saadaan yksi vaihto kehkeytymään niistäkin. Palaillaan siis :)

6 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Ei ole tullut hetkeen kommentoitua,mutta kyllä mä täällä joka päivä käyn lukemassa! Sulla on aina kertakaikkiaan ihastuttavia kortteja! Onnittelut siitä,kun työsi on kotikirkkosi seinällä. Kyllä on hyvä mieli ymmärrettävää! Pääso arvoiseensa asemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Taas anonyymi PiiS kommentoi miten ihanat sun sivut on! Mihinkään kirjautumatta saan lukea ja ihastella töitäsi..saada vinkkejä..ja ihan vaan ihastella!!!

SAY7 kirjoitti...

:) Mukava lukea, että saymateriaaleja on käytetty ja kirjaakin selattu :)) SAY on ollut koneeton jo kohta pari viikkoa ja tunnustetaan - elämä on sitä myöten - ei ehkä onnetonta, mutta outoa kumminkin :D Onneksi tilanne normalisoituu tuota pikaa ja koneet taas toivon mukaan pelittävät entistä ehompana.

Postia tulossa: "nyssäkkä" ja kortti. Toivottavasti taas osuvat samalla päivälle ettei tule paljastus ennen pakettia :) Saas nähdä saanko ensi kerralla jo kommentoida ihan omalla bloginimellä ...

Mukavaa keskiviikkoa Sinulle
toivottaa SAY7

paperi40 kirjoitti...

ihanaa postia olet saanut mutta niin sain minäkin sinulta, kiitos peikkotytön vaihdosta, ihania juttuja laitoit, ja kynä oli ehjä, onneksi, kiitos vielä!

Neili kirjoitti...

Kiitos, kiitos vauvavaihdosta! Siis pistelystä ja kaikesta muusta.
Oli kiva saada päivän paksuin kirje!

Mimiko kirjoitti...

Hmmm... Harvemmin viitsin vaivautua kadehtimaan mitään, ihastelen vaan - mutta nyt pitänee vähän... Hirmuisen ihanaa postia olet saanut (huokaa tää vihreenä).