lauantaina, joulukuuta 27, 2008

Olis kivaa, että kaikilla olis kivaa...

Arkipa hyvinkin, mutta onneksi pitkän viikonlopun kera, ja isännälläkin on lomaa loppiaiseen, jihuu!
Lenkkeillessä upean aurinkoisessa säässä, (ylen)syödessä ja tv:tä katsellessa (Star Warsit tietenkin, ja Ylpeys ja ennakkoluulo -putki, jonka katsoimme tänään tallenteena) mukavasti loma kuluu.
Sentään jotain käsilläkin:
Ristipisto siis hissunkissun edistyy, vaikka sitä ei voikaan pistellä samalla, kun popsii suklaata... (Tahmatassut, näes.)
Askartelemaan en ole vielä kerennyt/toimertunut, mutta kyllä minäkin huomenna melko varmasti Jehkottaren Card Challengen teen, että saan kortin maanantaina postiin. Ensin täytyisi tosin raivata jouluaskartelukamoja varastoon päin, että mahtuu muuta tilalle.

Tuo otsikko tuli siitä, että Eira (jolta itse sain joululahjapaketin) tuossa kommenteissa kertoi, ettei ole omaansa saanut. (Vaihto meni siis ketjussa, eli minä lähetin paketin toiselle henkilölle.) Tuli paha mieli hänen puolestaan, kuten parin muunkin henkilön puolesta, joiden blogeista olen saanut lukea samanmoista viestiä.
Say7-ringissä on puolestaan ollut keskustelua siitä, että kaikki lähetysten vastaanottajat eivät ole kiittäneet saamistaan lähetyksistä. Niinpä lähettäjät eivät ole aina tienneet edes, onko paketti mennyt perille. Joku kommentoi siihen, että pikku juttu. Mutta itsekin muutaman kerran saman kokeneena muistan, ettei tunnu kivalta, kun on omasta mielestään ajatuksella koonnut jonkin lähetyksen, ja sitten vastaanottaja ei ole reagoinut siihen lainkaan. Tuntuuhan se siltä, että taisi mennä pieleen koko posti... Taitaisi olla uudenvuodenlupausten paikka! (Vaikka sitten sellaisen, ettei lähde vaihtoihin mukaan, ellei jaksa noudattaa sääntöjä...)

Toivotaan nyt, että jouluvaihtopakettejaan vielä kaipailevat saisivat omansa edes jälkijunassa! (Mitenkäs se olikaan, että kohtele toisia niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan, vai kuinka?)

6 kommenttia:

marelo kirjoitti...

todella harmittaa minuakin niiden puolesta jotka osallistuvat ja eivät saa pakettia ja noudata ohjeita. Mun kohdallani on vaan käynyt niin, että posti hukkaa niitä lähetyksiä. Yksi on kadoksissa (toverikuu paketti) ja nyt ei ole tietoa yhdestä onko tulossa perille.

Virpi kirjoitti...

Tuosta taulustasi tulee kaunis!

Timantti kirjoitti...

Sama juttu, jos vaihtoihin osallistuu, tietää kyllä mihin sitoutuu elikkäs ei sen kiitoksen laittaminen iso homma ole. Siitä toinen tietää, että perille on mennyt.

Toinen mitä ihmettelen, on miten harva kuvaa saamiaan lähetyksiä, vaikka joissain se on jopa vaihtoon osallistumisen ehto. Milloin on kamera rikki, milloin patterit loppu ja sitte asia vain "unohdetaan".

eva kirjoitti...

Kiva pistelytyö tekeillä. :)
Kyllä mun mielestä kuuluu kiittää, kun jotain toiselta saa, ja varsinkin näitten vaihtojen "henki" kun pitäisi olla toisten ilahduttaminen, eikä mielen pahoittaminen... : / Meitä vaan kun on moneen junaan... Ja on kyllä tosi ikävää, jos jää kokonaan ilman pakettia. :(

Eira kirjoitti...

Hei taas!
Nyt on minun pakettikohtalo ratkaistu! Sain postia henkilöltä jolta minun kuului saada paketti ja hänellä oli tullut sekaannus miehensä kanssa pakettien lähettelyssä. Miehellä oli pitänyt laittaa joitain paketteja piiloon ja postittaa minun pakettini, mutta epähuomiossa piiloon oli mennyt minunkin pakettini. Hän tietysti pahoitteli asiaa, sanoin ettei mitään hätää enää ja nythän sen paketin kohtalo selvisi. Onneksi ei posti ollut kadottanut sitä.
No, nyt sitten on sielä minulla jännäämistä kun vielä yhtä joululahjaa. ;o)

Pirjo kirjoitti...

Kyllä minunkin mielestä paketin/vaihdon saajan tulee kiittää blogissaan ja kuvata myös lahja. Itselläni on sellainen tapa, että haen postin, avaan paketit, kuvaan heti (ja tietysti vähän ihastelen) Laitan kuvan koneelle ja kirjoitan heti blogiini. Näin asia ei unohdu ja se ei vie aikaakaan kuin hetken. Muutenkin tulee oltua koneella, niin miksi ei sitten vaihtoja kuvata ja blogata. Sehän tämän bloggailun suola onkin. Itsekin odottelen kommentteja lähettämistäni Jouluvaihdoista :( Sinä olet kyllä kamalan kiva blogikaveri :)