perjantaina, joulukuuta 12, 2008

"...äidin hommat on niin kiireiset..."

No nyt täytyy pistää näytille tämä paikallislehden juttu, kun huivistanikin oli päässyt julki noin onnistunut kuva:
Monenmoista juttua on meikäläisestä vuosien varrella värkätty, milloin pappina, milloin harrastelijataiteilijana. Nyt täytyypi ilokseni todeta, jotta tämä juttu on parhaasta päästä. Asiallinen, ja nimenikin on tällä kertaa kirjoitettu oikein :) - Tietäisitpä, miten monessa muodossa sitä on saanut lukea! Klikkaa kuvaa, niin pääset halutessasi lukemaan jutun!

Synnyinseudun paikallislehteen myös juttunaihetta tarjosin - viikko sitten - ja tänään ottivat yhteyttä. Kiidänpä siis vielä tänään esittelemään töitäni senkin toimittajalle, ja katsotaan sitten, mitä aikaiseksi saavat!
Iltapäivän menoista tietoisena piti kiiruusti tehdä pari pientä joululahjaa valmiiksi. Tein ihka ensimmäiset Tilda-sydämet. Näistäpä helposti arvaat, kumpi menee leipurille, kumpi kampaajalle:

Ei noiden sydäntenkään muotoileminen ihan niin helppoa ollut, kuin odotin. Pikkuneidille valmistuva Tilda-enkeli on vielä kesken, kun ei tonttu ehdi sitä paljoa tehdä niiden muutamien tuntien aikana, jotka tyttö on koulussa.
Vielä yksi joulukortti, leipurille kans:
Kokeilin nyt tuota kultalangalla kirjomista kortin kulmiin, ja ihan juhlavaltahan tuo näyttää.

villiviini lähetti joulukortin; ja enkeliltä terveisiä:
Kiitos, ystävä kallis!
Ja sitten päivän jännitysmomentin aika, eli joulukalenteri! 12. päivän luukut olivat valmistaneet noora ja kotkotin:
(Sopivatpas taas pakettipaperit nätisti yhteen!)

Kotkotin oli verhoillut kauniin rasian:
Jonka sisältö oli erittäin mieluinen:
Paljon nättejä pakettikortteja - kiitos! Kaksi meni jo tänään käyttöön :)

Nooralta:
Mm. softiskoristeita, puuhelmiä ja pukkipaljetteja. Helmet ovat tosi nättejä, ihan kuin puolukoita. Luulenpa, että noista riittää sekä korvakoruihin että jonkun tekstiilityön koristeeksi. Pukkipaljetit saivat pohtimaan, josko kumminkin täytyisi tehdä muutama joulukoriste tänäkin vuonna. Vaikka kaikki entisetkin "täytyy" aina laittaa esille...
Taas lämmin kiitos molemmille luukuntekijöille. Olette te kekseliäitä. (Mahtaa joulun jälkeen tosiaan tulla vieroitusoireita, kun luukut loppuvat.)

6 kommenttia:

LIisa kirjoitti...

Hei! Sinähän olet innostunut tildailusta enemmänkin nykyään.Kivat sydämet olet saanut aikaan. Mulla on ompelukoneen hankinta tässä esillä. Sitten tämä tyttökin laittaa poljinjalan töihin...:)

Sulla on komia juttu lehdessä. Onnea vieläkerran näyttelyn onnistumisesta.

Intsu kirjoitti...

Onnea sulle tuon hienon näyttelyn johdosta! Oi pääsisipä sinne oikein paikanpäälle katsomaan! Lehtijutun tarkoin luin. Kuvassa oleva huivi on todella upea teos. Kivat joulusydämet olet ommellut. Sinä aina ehdit niin paljon! Kivaa jouluvalmisteluviikonloppua sulle !

Ritu kirjoitti...

Loistava juttu lehdessä ! Ajattelin, että wautsi, minäkin olen saanut tämän upean taiteilijan kortteja ja kaksi ihanaa ristipistotyötä :) Hauska muuten nähdä tuosta kuvasta, minkä näköinen ihminen sinä olet :)Jännää tämä blogiystävyys, kun joidenkin ihmisten kanssa tulee oltua paljonkin tämän bloggailun myötä tekemisissä, vaikkei tiedä, minkä näköinen ihminen siellä on... Eihän se tietysti ole sinänsä tärkeää, mutta uteliashan ihminen on. Sinä olet just niin herttaisen näköinen kuin olen kuvitellutkin.

Villiviini kirjoitti...

Onpa kiva tuo juttu sinusta. Tuo vaatimaton korttini ja minä yhdessä häpeämmme upeiden taideteostesi vierellä, mutta ajatus oli lämmin ainakin. Halit ja hyvät kolmannet adventit!

Matleena kirjoitti...

Minä myös luin mielenkiinnolla jutun sinusta ja näyttelystäsi. Kiitos kun toit sen meidänkin nähtäväksi! Kiva oli myös nähdä kuvasi.

Ai tildailuunkin olet innostunut! Ne on kyllä suloisia.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vasta osuin lukemaan jutun näyttelystäsi, se olisi varmasti ollut kiva nähdä livenä. Upeita töitä, olet hyvin monipuolinen ihminen!

Teija