lauantaina, joulukuuta 06, 2008

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivän luukut tulivat Pirjolta ja nooralta:
Kuten kuvasta näkyy, molemmat ovat tosi kauniisti pakatut. Tuo Noora väitti, ettei osaa pakata, mutta tämä juhlapäivän shamppanjalasi-ideahan on vallan mielettömän hieno!

Pirjolta saadusta luukusta paljastui todella mielenkiintoista sisältöä:

Eli ne ovatkin magneeteilla varustettuja, nuo kaksi sydäntä! - Toinen on sitten varmaan isännälle ja toinen minulle. Jos vetovoima alkaa joskus hiipua, niin täytyy pistää magneetit taskuun ;)
Nooran pikari tarjoaa Dumleja ja kultasydänkoristeita:
Jaa-a, vaikuttaisi siltä, että (taas) on meidän äidin karkkipäivä!
Pikkuneiti on taas sairastumassa flunssaan. Viikonloppuna, kuten tunnollisen koululaisen kuuluu... Onneksi TV tarjoaa tänään viihdykettä, kun tulee Harry Potteria ja amerikkalaista joulupukkikohellusta. Kipeänä kun ei oikein jaksa mitään tehdä, ja sitten kitistään, että ei ole mitään tekemistä...
Minun on paras aloittaa lasten joululahjojen suunnittelu. Lupasin väkertää tytölle jotain Tildaa, mutta valmistus täytyy jättää ensi viikkoon, kun lapset ovat koulussa.
Haaveilen tässä, josko jaksaisin joidenkin sukulaistenkin joulukorttien väliin tehdä edes jonkun pienen käsityön tai askartelun, vaikka kuusenkoristeen. Ja kummityttöjä täytyy kanssa muistaa. No, onhan tässä vielä 2,5 viikkoa aikaa.
Juhlallista ja/tai riemukasta itsenäisyyspäivää ihan jokaiselle suomalaiselle! (Illalla taas ihaillaan/kauhistellaan leninkejä. Ainakin jonkin aikaa. Tatin komedia "Enoni on toista maata" on kyllä minun tämän päivän ohjelmistoani. Tykkään siitä kovasti, vaikka olen katsellut sen monta kertaa!)

1 kommentti:

LIIsa kirjoitti...

Hyvää Itsenäisyyspäivää, tänään on ihan pakko katsoa linnan juhlat kuten joka vuosi, tämä on vuoden kohokohta joulun jälkeen meillä.
Paranemisia sinne!

ja kiitos vaan ristipistoilukehuista, Kyllähän sitä pikkuhiljaa varmasti kehittyy koko ajan.